2821
2789

میخوام بعد دوسال کات کنم واقعا خیلی اذیت شدم هم بخاطرش مریض شدم هم از لحاظ روحی داغون شدم

یا پیام میده یا نمیده بدقول شده دیگه مغزم نمیکشه

دوسش دارمااا اما اذیتم میکنه

اگه میشه برام یه بهونه جور کنید من بگم کات کنم

نمیخوام بلاک کنم که فردا ابرومو ببره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منطقی صحبت کن باهاش بگو دارم اذیت میشم و بهتره بهم دیگه فرصت بدیم و یک مدت از هم فاصله بگیریم ..

بعدش دیگه کم کم تمامش کن .

آقای محترم درخواست نده. واقعا چرا درخواست میدی ؟ آخه من و تو در اینجا چه صحبتی میتونیم باهم داشته باشیم؟ خجالت هم خوب چیزیه هاااا ، 99 درصد اینجا خانم هستن شما چیکار میکنید اینجا آخه ؟ مثل خاله زنکا وسط بحث و صحبت های خانوما هستید.

آخر ۹۹درصد روابط همینه

روان و حال روز خراب واسه یه مدت طولانی

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

فامیله

بگو فامیل اگه خوب میبود نوح با خودش اون همه حیوون سوار کشتی نمیکرد

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

خوشگلا براهمه تون میزنه درخواست شمامنتشرمیشودیابرامن اینطوریه🤒🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز