2821
2789
عنوان

پارتنر خسیس😤

78 بازدید | 2 پست

یه ساله باهاشمهر بار خودش زنگ میزنه وسط حرف زدن یهو گوشیو قطع میکنه که من بگیرم پول براش نیفته

اعصاااابم خراب میشه هاااا

یه بار میگه لپم خورد یه بار میگه خط نداد یه بار میگه دستم خورد به هدفونم قطع شد دیشب دیگه قاطی کردم داد زدم سرش گفتم بسهههه دیگه بیار خودم پولشو میدم جون مامانشو خورد گفت عمدی نیس😐😑

آخر شبم که دیگه نمیتونست قطع کنه روم برگشت گفت ۲۰۰ هزار تومن پول شارژ برام اومده همش من میزنگم دیگه فهمیدم درست حدس زدم واسه پوله

به نظرتون چیکار کنم؟

خیلی ساده است کاری که میتونی بکنی اینکه توهم بهش زنگ بزنی.

اگه اون یه بار زنگ میزنه بار بعد تو بهش زنگ بزن اگه دوبار زنگ میزنه با بعد دو بار زنگ بزن اگه یه بار نتونست زنگ بزنه تو پیش قدم شو زنگ بزن. شما براهم، دوتا دوستید و قرار نیست رابطه دوستانه اتون جوری باشه که یکی عذاب بکشه و یکی حال کنه. باهم یه دوره ایی رو شروع کردید و باهمم قراره از اون دوره لذت ببرید. نه اینکه یکی فشار روش بیوفته یکیم تو عالم هپروت باشه اونم تو این شرایط فعلی که این همه اخبار منفی و این همه فشارهای روانی روی همه الخصوص آقایون هست. دوتا دوستید جوری رفتار کنید که از وجود هم لذت ببرید و باهم خوش باشید جوری که کسی آسیب نبینه.

خیلی ساده است کاری که میتونی بکنی اینکه توهم بهش زنگ بزنی.اگه اون یه بار زنگ میزنه بار بعد تو بهش زن ...

آخه طوری نیس که من اصلا زنگ نزده باشم اتفاقا هر بار من زنگ زدم مکالمه مون نیم ساعت ۴۰ دقیقه کشیده ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم رو طرف قطع کنم که پول برام نیفته

اون چقدر خرج کرده مطمئن باشید من ۳ برابرشو خرج کردم

رسما داره بی احترامی میکنه بهم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰