2789

بچها خدا سرکار هیچکی رو با سمیرا نندازه یک سس مغزیه ک حد نداره لنگه نداره موهام سفید شد تا ی چیزی حالیش کردم گفتم تا ی هفته دم پرم نیاد این بشر خییییلی پرته اصلا خدا صبر بده رویا رو @ومپایر___اعظم

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

بچها خدا سرکار هیچکی رو با سمیرا نندازه یک سس مغزیه ک حد نداره لنگه نداره موهام سفید شد تا ی چیزی حا ...

چیشده

پروفمووو ببینننن @tanhaye1402

نه از سرم میوفتی نه از چشمانم کجای دلم نشسته ای که جایت این قدر امن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب ابلفض تا ی چیزی حالیش میکنی میییییده میشی خخخ

این کاربر ص یک مامان امیر عباس نی نی یاره؟😐نبودم در جریان نیستم

https://ninisite.co/discussion/topic/18202652/لاغری

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

منم اولین باره دیدم منم میخوام نی نی یار بشم

خخخ منم

تگ کنم نی نی یار رو بهش بگم در جا باز تعلیقم کنه🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

بذار یکروز بگذره عوضی من هنو شادیم تموم نشده،🤣🤣🤣🤣🤣

خودمم هنوز شادی در من موج میزنه میترسم سکته کنم حداقل یه تعلیقی یک روزمون نشه؟😔💔

تو بقیه چرچیل هات ازاد بود یا اونا رو هم آزاد کردی

نه یکی چرچیلمم تعلیقه

اها خب باز چند وقت دیگ برو تو کارش من حدودا ده تا دیگ ملکه تعلیق دارم

یا تتلو😂