ن ن من خود کفام خودم میزنم میترکونم فقط گشااااااادم همییییین الان دارم چوب گشادیم میخورم
عکس جانا رو الان دیدم
اوف
اصلا اوووووف
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
اااای من ب فدااااش بشممممم😘😘😘😘😘😘😘دیدم عکسشو اونطرف نشد زیاد قربونش بشممممم🤣من به فداش چه قشن ...
خدانکنه مهربووووونم😍😍فداااات😘😁 ممنون
عزیزدلمی 🌺🌺
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌
از این کارا بیشتر بکن بیشتر عکس بفرست براممثلا هر روز هر روز یا اگه فرصتت نمیشه مثلا هر شب هرشب 🤣🤣 ...
😁عاااااشقتم چشم 🌷
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
لباسش مشکی نیس سبزه همه فک کردن سبزه صب کن مادران بفرستم برات
سبزه تیره اس دیگه