2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول میخوای ؟؟؟؟ لعنت بهت حالا همون سه تا تاپیکم برگشته رو یکاریش بکنید

برچی برگشتن اونا

هر کدومو سه تا می کوبم

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اااای جان دلم😘🤸♀️😘🤸♀️😘🤸♀️😘عکس جدید مدید نداری ازش🙄

فدااات😍😍😍 چرا دارم ولی آپلود نمیشه راهی داری بگو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
العی الهی چیز خنک بذه بخوره برا دندوناش

چشم عزیزم والا هرچی بلد بودم انجام دادم فعلا خوابید 🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای جان بخوابه بهتره دوتاتون آرامش دارین

قربونت برم

نه یادم نبود🥸کلا میخوای همیشه با این اکانت باشی ؟من درست نفهمیدم

اررررررره همیشه با این باشم باید برم اعلانات اونم صاف کنم شانس آوردین اعلان باید خودم پاکنم وگرنه پاره بودین چهار هزارر صفه خخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕