2789
آره اینم هست

یه روسری رنگ این دارم🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن ن برو توام کنار زری ،🤣🤣🤣🤣باز خوبه تو میدونی چیه مریم ک اظهار بی خبری میکنه

خخخخخخ میرم کیه🤣🤣🤣🤣

کلا قاطی کردی

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اخ جون دوتاش حذف شده

اک بدم بری بزنی خودت با گشادیسم داری؟

اک بدم بری بزنی خودت با گشادیسم داری؟

ن بابا برار اک زیاده گشادیم میشه بعدم دارم برنج درست میکنم ولش نشد عصری میشینم میزنم دیگ کلا برم اونور مرسی برار

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ن بابا برار اک زیاده گشادیم میشه بعدم دارم برنج درست میکنم ولش نشد عصری میشینم میزنم دیگ کلا برم اون ...

فدات😘😘😘