2789
@بهار2124 بهار بیا جبران کن ،🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اکانت قدیمی باز شده نفری ی گزارش بزنید تاپیکا سمی پاک بشه ...

باشهههه دورت بگردممم🩷🩷🩷😘😘🌸🌸🌟🌟🌟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چری یادت رفته روز اول تا میگفتی سلام زجه میزدی فقط ،😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اح اح یادته

خوب من گریه میکردم

بعدشم مدرک به جا نذاشتم از گریه ها

تو شاشیدی با مدرک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

خوب من گریه میکردمبعدشم مدرک به جا نذاشتم از گریه هاتو شاشیدی با مدرک🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد منم اون سم ببینم

فکر کن من دیگه دست از سرش بر نمیدارم

لعنت به اونی که منو تنها گذاشت 💔 تاوان دل شکستن تباهی

@یسن6944 بیا خواهر این اکانتم درخواس بده حوصلم داشتی تاپیکام ی گزارش بزن این اکانتم درخواس بده @ملک ...

همه رو بزنم؟؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ن اون خیسی مال چیز دیگ بوده برار اشتباه نکن ،🤣🤣🤣🤣

خاک تو سرت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از اول میدونستم تو همونی حالا مطمئن شدم🤣🤣🤣🤣🤣

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

اینا کارو بارشون زیاده پیش میاد اینا غذا خوردن وسط جارو کردن هم تجربه میکنن حالا ببین کی گفتم

ها مگ نگفتم بهت ،🤣🤣🤣🤣 ناموسا تو شاهدی کی میرم کی میام

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

ارررررع همه روووو مرسی ،🤧🤧🤦🤦🤦

باشه عشقم😘🫂

بعد منم اون سم ببینم فکر کن من دیگه دست از سرش بر نمیدارم

🤣🤣🤣🤣 حداقل باید شاشش رو پاک میکرد نمیذاشت اثری ازش🤣