2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۶ هفتگی قلب بچه تشکیل میشه ولی واسه اینک یوقت دیرتر باشه معمولا تو هفته ۸ میگن ک باید بری واسه صدای قلب. منک ۶ هفته رفتم صدای قلبشو شنیدم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
بچه ها من تازه فهمیدم باردارم...وهنوز دکترزنان نرفتم

اگه درد ولکه بینی نداری لازم نیست بری فقط اسید فولیک بخور و ۸ هفته برو سونوی قلب بعد با حواب سونو برو پیش دکترت

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

معمولا از هفته ٦ اما ٨ ب بعد دقيقتر ميگه

منم هفته بعد تازه ميخوام برم دكتر تا برام بنويسه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
اگه درد ولکه بینی نداری لازم نیست بری فقط اسید فولیک بخور و ۸ هفته برو سونوی قلب بعد با حواب سونو بر ...

عزیزم نه لکه بینی ندارم خداروشکر...فقط ۵دقه که سرپا هستم پایین کمرم وپایین شکمم خفیف درد میگیره....اینا طبیعیه؟اصلا نمیتونم زیاد سرپا بمونم

خدایا شکرت
بچه ها من تازه فهمیدم باردارم...وهنوز دکترزنان نرفتم

منم هنوز نرفتم

خودم دارم اسيد فوليك و ويتامين ب ميخورم🤰🤰🤰

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
مرسی عزیزم...ولی من که حساب میکنم تازه سه هفتمه😓اخه چطور تا ۵هفته دیگه صبرکنم

استرس نداشته باش بابا انشاءالله خیره 

آخه عروس عمه من هفته 6رفت تشکیل نشده بود تا هفته 8 دیوونه شد دیگه همون هفته 8 با خیال راحت برو

خدایا مرسی واسه همه چی.. مامان جونی خوش اومدی قدمت سر چشامون منتظرتیم 
منم هنوز نرفتم خودم دارم اسيد فوليك و ويتامين ب ميخورم🤰🤰🤰

ویتامین ب چرا؟منم اسیدفولیک میخورم...ویتامین دی هم قبل بارداریم دوز ۵۰هزارمیخوردم...ولی دیگه قطعش کردم 

خدایا شکرت