یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ویتامین ب چرا؟منم اسیدفولیک میخورم...ویتامین دی هم قبل بارداریم دوز ۵۰هزارمیخوردم...ولی دیگه قطعش کر ...
برا من ك سر دخترم داده بود
فك كنم برا كم كردن عوارض حالت تهوعه🤔🤔🤔
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
و پاين شكمم درد داره حتي سبنه هامم درد ميكنه نميتونم لباس زير بپوشم😩😩😩
ي درد حالت پري ماننده
خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
ارهههههه...یکم شبیع دردپری....وای ممنون که جواب دادی...این دردا خیلی ذهنمو درگیر کرده بود
نه عاديه
سر دخترمم من اين دردا رو داشتم
عزیزم خداحفظش کنه....من بچه اولمه واصلا اطلاعاتم زیادنیست...نمیدونم چه بخورم چه نخورم چیکارکنم واینا
ممنونم
خدا ني ني تو وو هم حفظ كنه و بسلامتي بدنيا بياد
استرس نداشته باش
شير بخور
بادام خام بخور حاوي كلسيمه
گرميجات نخور
مثلا زعفران زنجبيل دارچين زرشك زياد
گياههاي داروييء مثل پونه زيره رازيانه كاكوتي
نخور
اره...وای چه دل وجراتی داری😀حالا من ظهرمیخاستم پیاز داغ درست کنم...یه ساعت راجع به پیاز سرچ میکردم ...
نه بابا پياز ك ضرر نداره😂😂😂