2821
2789
عنوان

مادر شوهرم واسه سیسمونه دلمو شکوند

2393 بازدید | 7 پست

همش میگه که مادرت باید سیسمونی بخره ولی من بش گفتم ک اقلامسنگینو مث سرویس خوابو کالاسکه اینارو بخره و مامانم زیاد پول نداره و ماهانه اجاره میده و قسط میده پدرم ندارم در حالی که خودشم برای جهیزیه پسرش هیچی نخرید و همسرم همه جیزو خرید و حتی یه پتویی هم براش نخرید طوری هی میگه باید مامانت برات سیسمونی بخره انگار که قراره خودش دست کنه تو جیب خرید کنه در حالی که شوهرم هیچ مشکلی نداره و دستش به دهنشم میرسه

از این ورم میگه زایمان کردی ۴۰ روز بمون خونه مامانت بعدم مامانت بیاد پیشت

گفتم مگه قراره تو بیایی ک داره زورت میبره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدا فرهنگ سازی کنید رسم سیسمونی خانواده دختر بلند شه.بچه دونفر دیگس چرایکی دیگه باید براش بخره وقتی زوجی ب این نتیجه رسیدن ک بچه دار شن یعنی فکر همه جاشو کردن حالاکم یا زیاد خودشون باید بخرن نمادر دختر . من اگه مرد بودم برام افت داشت یکیوسایل بچه منو بیاره.چشم روشنی چیزی دیدن خوششون اومد هدیه بیارن ن کلش بعنوان وظیفه.راجب مادر شوهرتم محل نذار کار خودت کن مگه جهیزیه بردی مدال طلا داده بهت ک سر سیسمونی نده مثل خودش باش

اون ک بله بحثم پرو بودنشه

نفسش از جای گرم در میاد .اما خب پررو هم تشریف دارن .بگو مگر شما وقت ازدواج پسرت کاری کردی براش ما ندیدیم حتی پتو بخری پس توقع نکن .مادر من هر چی خرید شکرش ..وظیفه ش نیست برام نه سیسمونی بده نه جهاز .تو قانون هم تمام این چیزها وظیفه یک خانواده ی پسره

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز