2789

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه

مثلا اطرافیان مثل عمه ها میگن خدا کنه یه شوهری گیرت بیاد وشرت از سر داداش ما کم کنی بری

واین بچه 9ساله دختر خالم هست تا همین که بحث شوهر وچیزی میشه میگه خداکنه حالا شوهر گیرت بیاد

واقعا ناراحت میشم خب وقتی خدا نمیخواد چیکار کنم قسمت م نکرده ازدواج کنم

نمیدونم جواب اطرافیان چی بدم که به دعوا کشیده نشه

وقتی از بیرون میام خونه واقعا میوفتم روگریه از رفتار اطرافیان...

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو من شری ندارم برای کسیخوبه از سفره بابای خودم میخورم اینجوری میگین از مال شما میخواستم چکار میکرد ...

عزیز دعوا میشه اعصاب خوردی وناراحتی پیش میاد

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
یه بار جلو جمع بزن زیر گوش دختر خالت بگو کدوم بیشرفی اینا رو بهت یاد داده بعد اون دیگه حد خودشون مید ...

عزیز نمیخوام دعوا کنم اینجور ارتباط قطع میشه وخودم آسیب میبینم

عزیز دعوا میشه اعصاب خوردی وناراحتی پیش میاد

الان مشخصه از این آدم های هستی زیادی مهربونن به فکر همه هستن الا خودشون اونا اعصاب شما رو خورد میکنن اشکالی نداره یعنی میخوای تا کی این حرفاشون تحمل کنی میل خودته

عزیز نمیخوام دعوا کنم اینجور ارتباط قطع میشه وخودم آسیب میبینم

عزیزم اگه شر به پا نکنی فردا بدتر بهت تهمت میزنن

تو شهرستان ما همین شد دختره هی جواب نداد هی جواب نداد اخر گفتن حتما یه غلطی کرده ساکت مونده

الان مشخصه از این آدم های هستی زیادی مهربونن به فکر همه هستن الا خودشون اونا اعصاب شما رو خورد میکنن ...

عزیز دلم من تو روستا هستم یه دختر مجرد که 2تا لیسانس گرفته وکار گیرش نیمده واز صبح تا عصر تو خونه هستم واگر یه عصر هم خونه مادر بزرگ یا یه پنج شنبه خونه عمه نرم خب خودم آسیب میبینم اگر بخوام برم دعوا کنم باید خودم هم برم التماس کنم شانسم اینه اینقدر مادرم بهم سرکوفت میزنه که خدا بهت نگاه نکرده خدا یه چشمک به تو نزده به خدا خیلی دلم گرفته دارم با گریه برات مینویسم همه ی هم کلاسی ها واقوام

ازدواج کردن

عزیزم اگه شر به پا نکنی فردا بدتر بهت تهمت میزننتو شهرستان ما همین شد دختره هی جواب نداد هی جواب ندا ...

تهمت چی میزنن