2821
2789
عنوان

کنکور دوباره

106 بازدید | 3 پست

تا میان از فکر کنکور دادن بیام بیرون باز ...:/,

امروزم دانشکده دندون دانشگاهمون

دلم خواستند

تازه فراموش کرده بودما🥲

دوست ندارم رشته خودمو خیلی دردسر داره جزئیات داره یه عالمه مریض میریزه سرت تو باید پیگیری کنییی ولی حقوقش نسبت به هزینش کمه واقعا

تنها خوبیش مهاجرتشههه و اینه که کار براش هست

همین

دوست ندارم واقعا طاقت فرساسسسس به نظرم پیر میشم حس میکنم بااین .پرستاریم

ولی نمیتونم کنکور بدم روزانم

میترسم راستش

چه کنککم

۲۲سالمه ترم چهار پرستاریم

خدایاشکرت

منم مثل شما

رشتم فرق داره ازادم

میخوام برا کنکور بخونم

B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

پرستاری تو تموم کن .دوران طرحت آروم آروم شروع کن

نرگس طاهری در همین شرایط دوران طرح مرخصی گرفت پزشکی شیراز قبول شد

شروع از بهمن بود تازه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودت بهتر از هرکسی میتونی تصمیم بگیری ولی برای رشته خاصی انصراف دادن واقعا درست نیست

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

2825
2823
2791
2779
2792