2821
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

366 بازدید | 16 پست

سلام خوبین

من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم و بعدش اقدام کردم

دیروز که روز 14 تزریق آمپول بود یه بی بی چک گذاشتم هاله انداخت

گفتم شاید بخاطر آمپول باشه ولی امروز یکی دیگه گذاشتم هم هاله انداخت باز ، زیر دو دقیقه بود که شروع کرد به هاله انداختن

کسی اینجا هست که آمپول زدن باشه و بی بی چک مثبت بوده و باردار شده باشه؟

نگین چرا زود زدی خودم میدونم زود بوده ولی خب دل تو دلم نبود دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کنم بارداری عزیزم

عکس فرستادم عزیزم

بالایی برا امروزه پایینی برا دیروز

زیر دلم مثل پریودی خیلی درد میکنه انقد که تا میاد درد فکر میکنم پریود شدم دیگه ، و سینه هامم مثل زمانی که پریود میشم درد میکنن آخه

عزیزم این آمپول رو دکتر داده یا خودتت گفتی بنویسه برات آخه منم تو اقدامم ولی هیج ب هیچ دیگ بریدم 🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم این آمپول رو دکتر داده یا خودتت گفتی بنویسه برات آخه منم تو اقدامم ولی هیج ب هیچ دیگ بریدم 🥲

آره عزیزم دکتر برام نوشت

مرکز ناباروری اصفهان رفتم من

آره عزیزم دکتر برام نوشت مرکز ناباروری اصفهان رفتم من

الهی ک دامنت سبز بشه قشنگم ❤️❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

آره عزیزم دکتر برام نوشت مرکز ناباروری اصفهان رفتم من

گلم مثلان نمیشه بدون نسخه دکتر بگیرم منم بهد گرون هست ؟