2821
2789
عنوان

بچم از تابش افتاد

509 بازدید | 10 پست

نزدیک زمین بود تاب

ولی با صورت اومد هشت ماهشه

گره تابش شل شده بود نفهمیده بودیم

ی ذره ورم کرد

خدا چکار کنم

میلرزم

به بچه ی ذره اب قند دادم

اروم شده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرمنم هشت ماهشه یک ساعت پیش خواست خودشو بندازه بقلم سینی میوه زمین بودمحکم سرش خورد ب سینی ورم کرد ولی سریع یخ گذاشتم روش ورمش خوابید توام یخ بزار

بمیرم براش

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

من یبار بچه م گذاشته بودم تو روروئک ..فک کنم کوچکتر از بچه شما بود دقیق یادم نیست .آشپزخونه یه قسمت پله ی داشت ..حواسمنبود با سرعت رفت اونوری ..خیلی بد افتاد با کله اونم رو موکت ..طفلی غش کرد از گریه ..دکتر نبردمش چیزیم نشد ..انشاءالله که چیزی نیست نگران نباش

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

دکتر بردی؟ من جای تو پنیک کردمم

تابش نزدیک زمین بود

خدا ببخشه منو زیرش هیچی ننداخته بودم اصلا ب ذهنم نرسیده بود

نه خودم نه شوهرم نه خانوادم هیچ کس یاداوری نکرد چیزی زیرش بندازم

چرا بیخیال بودیم اینقدر

بمیرم برا چشمای مظلومش نمیتونم خودمو ببخشم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

فعلا نزار بخوابه وبه بازی بگیرش،ایشالا چیزی نشده

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینا عادی من انقدر حساس بودم همش میبردم دکتر حالا اگه حالت تهوع نداشته باشه طوری نیست دختر من کوچولو ...

ن اوکیه ولی کبود کرده

نمیتونم خودمو ببخشم

فعلا نزار بخوابه وبه بازی بگیرش،ایشالا چیزی نشده

خوابید

چون خوابش میمود رو تاب بود

خوابید چون خوابش میمود رو تاب بود

همیشه وقتی ضربه به سر میخوره یادت باشه نزاری بخوابه

نگران نباش ایشالا چیزی نشده ولی ازین به بعد اینکارو بکن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎