2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام.

خیانت معمولا دو طرفه اس.

دیت کنیم طرف دوم این ماجرا یک عدد آجر نیست، همجنس خودتون هست

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم.

خیانت هیچوقت قابل بخشش نیست، فقط بعضیا باهاش کنار میان چون حامی طلاق ندارن یا اینکه بخاطر بچههاشون مجبورن تحمل کنن

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

هم سخته و طاقت فرسا...هم شیرین و قشنگه...هم خسته میشی هم کلی انرژی داری هم میخوای بندازیش جلوی در هم میخوای یجوری بغلش کنی که تو خودت حلش کنی..

خیانت هم معلومه که بخشیده نمیشه ولی تقریبا همه ی مردا تو زندگیشون زیر آبی ریز میرن که نمیشه زندگی خوب رو بخاطرش از هم پاشوند ولی باید گوشمالی اساسی داد

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

هم خودم هم همسرم راضی هستیم

و زندگی هست دیگه

هم روزای اسون داره هم سخت

نه تعهد حرف اول میرنه مسلما

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بستگی ب خود فرد داره مثلا من اگ خیانت ببینم حتی اگر طرف پسر پیغمبرمبشه اون قضیه هی تو مغزم پلی میشه و نمیتونم اصلا ب زندگی ادامه بدم

اما ی دوستی داشتم میگفت بسته به نوع خیانتی ک کرده قابل بخشش هست و میبخشه یک بارو و ب شرطی ک طرف واقعا ادم باشه و همینطورم شد😂