2777
2789
عنوان

هفت باور غلط راجع به اقدام برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله والا انقد گفتن لباس زیر بدِ

نه جانم....ب نظرم از اونور بوم افتادی....اینطوری که  بدنت مستقیم با اون شلوار که خودش ممکنه منبع میکروب باشه در ارتباطه.....چه کاریه خب......نپوشیدن برای زمانیه ک دیگه با سطح دیگه ای ارتباط نداشته باشی ، مثلا تو خونه با  دامن....

خوش ب حالتون ایشالله ک همیشه سالم باشید

شما هم همینطور عزیزم .

اون پیجی که لینکش رو گذاشتم حتما ببین عزیزم . 

خیلی مفیده .

دوباره میذارم لینکش رو . واقعا برای خانوما مفیده

https://instagram.com/badaneto?igshid=hjn4xltzdd25

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
آخه اون طوری هم هرروز باید ژیلت بکشی😥😥😥😥

گلم این پست رو ببین . دقیقا راجع سوال شماست.داگه اینستاگرام نداری ، عکس بفرستم از مطالبش . اگه داری بزن رو این لینک 

https://www.instagram.com/p/CEwvQSkjBnS/?igshid=16ne8hhe9oxg3

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
گلم این پست رو ببین . دقیقا راجع سوال شماست.داگه اینستاگرام نداری ، عکس بفرستم از مطالبش . اگه داری ...

عزیزم ممنونم از شما

ولی متاسفانه اینستا فعلا ندارم

خیلی برات دعا کردم گلم

لطفا بازم چیزی ب ذهنت رسید بگو

ممنونم

عزیزم ممنونم از شما ولی متاسفانه اینستا فعلا ندارم خیلی برات دعا کردم گلم لطفا بازم چیزی ب ذهنت ر ...

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

برات از اون پست عکس گرفتم عزیزم . وقت داشتی بخون 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ برات از اون پست عکس گرفتم عزیزم . وقت داشتی بخون 

عزیزم خدا بهت سلامتی بده ایشالله

نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم

ادمای بزرگواری م شمارو اینجا میبینم

خیلی خوشحال میشم برعکس  ی عده ک بلانسبت چقد عقده ای هستن

عزیزم خدا بهت سلامتی بده ایشالله نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم ادمای بزرگواری م شمارو اینجا میبینم ...

ممنون از دعای خیلی خوبت. کلی حالمو خوب کرد دعات. مرسی از انرژی خوبی که برام فرستادی . 

خودت خوبی عزیزم که دیگران رو خوب میبینی ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

⁦♥️⁩⁦♥️⁩