2777
2789
عنوان

هفت باور غلط راجع به اقدام برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 66 پست
خیلی معذرت میخام ی عده میگن لباس زیر نپوش ی عده میگن بپوش ی عده میگن توی توالت اصلا دستمال کاغذی نک ...

دستمال کاغذی الوده ست ما ازمایش میکردیم خیلی وقتا همه چی داشت😂

لباس زیر نخی بپوش و تند تند اگر امکانش هست عوض کن

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معذرت میخام ی عده میگن لباس زیر نپوش ی عده میگن بپوش ی عده میگن توی توالت اصلا دستمال کاغذی نک ...

من همیشه می‌پوشم عزیزم ولی میتونی شبا نپوشی و این خوبه .  

برای بعد از دستشویی هم ، دیگه دستمال کاغذی اصلا استفاده نمیکنم . یه حوله تمیز واسه این کار ، مخصوص خودم دارم . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
میشه لطفا هر چی ب ذهنتون میرسه بهم بگید؟؟ سپاس از لطفتون🙏🙏🙏

باور کن کار خاصی نمیکنم .

هرروز دوش بگیر و اگه دیدی نیاز به نظافت داره ، حتما شیو کن .

بعد دستشویی از حوله مخصوص خودت استفاده کن . من حوله ای که خودم رو خشک میکنم رو تو دستشویی نمیذارم چون اونجا خودش ، تجمع میکروبه. یه جا تو اتاقم میذارم .

لباس زیرت ، اصلا مواد دار و پلاستیکی نباشه . حتما نخی بپوش .

سعی کن لباسایی بپوشی که آزاد باشه .

من اکثرا پیراهن می‌پوشم و لباس زیرمم نخی.

همسرتون هم حتما بهداشت روزانه رو رعایت کنه .

و اینکه تازمانی که شما ، درمان نشید و با همسرتون نزدیکی کنید ، عفونتتون طولانی تر میشه .

چون تا شما بخوایید خوب بشید ، مجدد از همسرتون منتقل میشه بهتون 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ببخشید شما خودتون چ کارایی انجام میدید؟،؟

منم خیلی درگیر بودم...اول از همه یبار برو دکتر و دارو استفاده کن بعد ک خوب خوب شدی کاملا رعایت کن....تو منزل اگه میتونی لباس ز نپوش.... قبل از هربار استفاده اتوی داغ بزن....زود ب زود عوض کن..... از دستمال کاغذی برای خشک کردن استفاده نکن.....و مایعات هم زیاد مصرف کن.....