2789
عنوان

🫥Niniyar 🫥

1309 بازدید | 81 پست

از هر ده تا تاپیکم یکی رو حداقل برای تنوع هم که شده تایید کن بخدا ثواب داره جای دوری نمیره

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@niniyar میشه تاپیک جدیدمو تایید کنی 🥹

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

جدی تاپیک حجاب رو تایید کردی تاپیک کنکور منو تایید نکردی😐😐😐😐

@niniyar

جدی تاپیک حجاب رو تایید کردی تاپیک کنکور منو تایید نکردی😐😐😐😐@niniyar

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشه

تاپیک حجاب اگر مشکلی داره و بحث شده لطفا گزارش بزنین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

[QUOTE=413979502]سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشه تاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ...[/QUOTE

پس لطفاً مال منم تایید کنید چیز خاصی ننوشتم مرسی🩷

تنوع چرا😅 منم تاپیک لباس عشق زدم هنوز تایید نشده😅

من نزدیک سه چهار تا تاپیک زدم یه هفتس تایید نشده 🌚

تنوع چرا😅 منم تاپیک لباس عشق زدم هنوز تایید نشده😅

منم سه چهار تا تاپیک زدم الان یه هفتس تایید نشده

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام

پس لطفاً مال منم تایید کنید چیز خاصی ننوشتم توی تاپیک مرسی🩷

هعییییی مسخره شده🙄🙄😅دوباره تاپیکمو تکرار کردم

دقیقا

@دخترقدبلندسایتم

جانم عزیزم درخواست داده بودی

سلام کنکور همه رو تایید می کنیم مگه این که کلمه ی ممنوعه ای تو متن باشهتاپیک حجاب اگر مشکلی داره و ب ...

سلام من دوبار یه تاپیک زدم هیچی نبود جز یه عکس دوبار تکراری زدم شاید یکیش تایید شه لطفا میشه تایید کنید یکیش رو؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.