2789
عنوان

لیزر

422 بازدید | 9 پست

۱۴ جلسه رفتم یه جا لیزر کندلا اخرا که سه ماه یکبار بود بعد یه ماه و نیم ۵۰ درصد برگشت مو داشتم

بعد مرکز عوض کردم کندلا جنتل پرو ۴ بار رفتم بازم همینه ۴۰ ، ۵۰ درصد برگشت مو پولمم انگار هدر دادم چیکار کنم کسی هست مثل من لیزر جواب نده خیلی براش؟

نی نی یار منتشر کن بخدا سه بار زدم این تاپیک @niniyar :/

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من دقیقا مثل تو ۱۱ جلسه یه مرکز رفتم کندلا از جلسه ۹ نصف موهام برگشت و ۳ جلسه هم مرکز دیگه رفتم اونم ...

منم همین دقیقا از جلسه ۸ ابنا اینطوری شدم خیلی بده کلی وقت و هزینه آخرشم اینجوری نمیدونم درجه رو یهو پایین آوردن اینطوری شد چه مشکلیه 😪

منم فکنم همین حدودا رفتم ولی همچنان رویش دارم بنظرتون طبیعیه بعد با ژیلت شیو میکنم حس میکنم زخیم میش ...

فک نکنم طبیعی باشه دوستای من یکیشون دو ساله دیگه نمیره ولی از من کمتر موهاش درمیاد 😪 میگن بین هر جلسه نهایت یکی دوبار شیو کنید الان مثلا برای من درمیاد مثل اول ضخیم نیس نازک در میاد

منم همین دقیقا از جلسه ۸ ابنا اینطوری شدم خیلی بده کلی وقت و هزینه آخرشم اینجوری نمیدونم درجه رو یهو ...

والا منم نمیدونم آزمایش هورمونی دادم مشکلی ندارم حتی به اپراتورم گفتم درجه رو بالا ببر ولی بازم دراومده نمیدونم چه مشکلیه فک کنم باید دستگاهمونو عوض کنیم کندلا دیگه پاسخگو نیست

والا منم نمیدونم آزمایش هورمونی دادم مشکلی ندارم حتی به اپراتورم گفتم درجه رو بالا ببر ولی بازم دراو ...

اره منم :(( همه میگن کندلا بهتره ولی آره شاید عوض کنیم نتیجه بهتر باشه 🥲