2821
2789

بین سه رشته تاپ من داروسازی دوست دارم که خب هم درساش سخته هم میگن خیلی اشباع شده و تا داروخونه نداشته باشی آنچنان درآمدی نداره

فیزیو هم خودم خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا حس میکنم اونقدری برای یه خانم پرستیژ نداره

نظرشما چیه؟

عزیزم همینایی که شما میگی رتبه های خیلی پایین کشوری میخواد.فیزیوتراپی از پزشکی قبول شدنم سخت تره.هرو ...

عزیزم من خودم پشت کنکورم و به اندازه کافی در جریان همه چیز هستم.

من نپرسیدم اینجا ازشما که آیا میتونم یا نمیتونم

من اصلا همچین حرفی زدم؟؟؟

من دارم درمورد پرستیژ این شغلا و سختی و اسونیش میپرسم.

و حتما در خودم میبینم قبولی رو که دارم میپرسم نیازی نیس شما بگید اول قبول شو بعد تصمیم بگیر.

من بدون هدف کاری رو انجام نمیدم مثل شما منتظر نمیمونم سرنوشت برام تصمیم بگیره خودم انقدر میخونم تا رتبمم به همه رشته ها بخوره.

کلا اینجا همه قصد دارن همو بکوبن فکر میکنن شاهكار میکنن😒

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم همینایی که شما میگی رتبه های خیلی پایین کشوری میخواد.فیزیوتراپی از پزشکی قبول شدنم سخت تره.هرو ...

عزیزم من خودم پشت کنکورم و به اندازه کافی در جریان همه چیز هستم.

من نپرسیدم اینجا ازشما که آیا میتونم یا نمیتونم

من اصلا همچین حرفی زدم؟؟؟

من دارم درمورد پرستیژ این شغلا و سختی و اسونیش میپرسم.

و حتما در خودم میبینم قبولی رو که دارم میپرسم نیازی نیس شما بگید اول قبول شو بعد تصمیم بگیر.

من بدون هدف کاری رو انجام نمیدم مثل شما منتظر نمیمونم سرنوشت برام تصمیم بگیره خودم انقدر میخونم تا رتبمم به همه رشته ها بخوره.

کلا اینجا همه قصد دارن همو بکوبن فکر میکنن شاهكار میکنن😒

بله

امکان تحصیل تا مقطع دکتری هم اخیرا براش برقرار شده

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

عزیزم من خودم پشت کنکورم و به اندازه کافی در جریان همه چیز هستم.من نپرسیدم اینجا ازشما که آیا میتونم ...

من قصد توهین به شما و تلاشتون رو نداشتم.ولی به عنوان کسی که این راهو رفته و پشت کنکور هم بوده بهتون گفتم که از قبل فکر نکنید چیزی برای شما قطعی شده چون خود بخود نلاشتون کم میشه و دلیل عدم موفقیت سال اول خودم هم همین بود.از سر تجربه گفتم بهتون نمیخواستم بگم شما نمیتونی.ولی قطعا متوجه حرفم خواهید شد