2777
2789
عنوان

مواظبت از بچه هاو.....

327 بازدید | 28 پست

خانوم ها کسانی که بچه دارند تو رو خدا خیلی مواظبت باشید.هر روز یه چیز جدید از تعرض و تجاوز می شنویم.خواهشمندم در مورد چیزای جنسی و دست درازی بعضی افراد مریض باهاشون حرف بزنید.از همون جایی که فکر نمیکنی ممکنه گزیده بشید.

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم به پسرم گفته امسالم اردو میبردن مشهد نه خودم‌میتونستم بذارم بره نه شوهرم‌ اجازه داد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

آخه چه جوری مواظب باشیم؟نمیشه که باهاشون همه جا رفت. من کلاسایی که میبرمش خودمم میمونم باهلش.ولی مدرسرو که نمیشه موند.واویلاس دیگه به مدارسم نشه اعتماد کرد.واویلااااااا.همش این چیزارو میگم به پسرم ولی هیچی از مدرسش تعریف نمیکنه برام

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

چه خوب كه اين تاپيكو زديد،من خيلي وقته ذهنم مشغوله اين موضوع هست،خيلي موضوعِ نگران كننده اي هست.حتي به نزديكترين آدماي دور و بر هم نبايد اعتماد كرد براي اينكه بچه ها رو باهاشون تنها گذاشت

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘