2777
2789
عنوان

مواظبت از بچه هاو.....

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 28 پست

صبح یه خانم تاپیک زده بوده....که خواهر 10 سالش یه مدته پیششه....شوهرش رفته خواهرش زنه رو که 10 سالشه از خواب بیدار کنه زنه دید شوهرش داره...گردن خواهرش رو تو خواب میماله......همه بهش گفتن شک نکن ....شاید قصدی نبوده....ولی من با اطمینان کامل میگم قصدی بوده....یک سریا مریضن....و تعداد اندکی به خانمه گفتن لطفااا اطمینان نکن و خواهرت رو نیار خونتون

حماقت یعنی  صادق بودن با کسی که سیاست دارد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر و مادر با هزار سختی جون میکنن، بچه بزرگ میکنن و میفرستن مدرسه ای که به اصطلاح احساس میشه چون تعداد دانش آموز کمتره، پس از نظر آموزشی و تربیتی بهتره، اونم با اون شهریه های بالاشون.

بعد اینجوری ......

نه میشه دیگه به کسی و جایی اعتماد کرد و نه مثل زمان قدیم بچه رو خودت تعلیم بدی.

بد زمانه ای شده.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
اگه بخواید اینقد بچه هارو محدود کنید مثلا اردو و خونه مادر بزرگ و اینا هم نره اینجوری بچه ها عقده ای ...

من نمیزارم بره خونه مادربزرگش تنها از الان تو فکرشم هنوزم بچه ندارم به قیمت جونم تموم میشه ولی این کارو میکنم چون ازعموی بچه میترسم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
آخه چه جوری مواظب باشیم؟نمیشه که باهاشون همه جا رفت. من کلاسایی که میبرمش خودمم میمونم باهلش.ولی مدر ...

باهاش بی پرده حرف بزن.پسر خواهرم به خواهرم یه چیزایی در مورد همکلاسی هاش گفته بود شاخ دراوردم

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
آخه چه جوری مواظب باشیم؟نمیشه که باهاشون همه جا رفت. من کلاسایی که میبرمش خودمم میمونم باهلش.ولی مدر ...

باید بهشون یاد بدید اولا بتونن نه بگن. این خیلی مهمه. متاسفانه مادرا به خاطر راحتی خودشون دوست دارن بچه همیشه بترسه و بگه چشم. این تربیت اشتباه محضه. بچه باید یاد بگیره هم مودب باشه هم بتونه نه بگه و حق خودش رو بگیره. بعد یاد بدید هر جا بهش بی احترامی شد بیاد به والدینش بگه بدون این که بترسه یا خجالت بکشه. اغلب این تجاوزها یک باره انجام نمیشه. اون ادم مریض اولش می ترسه کارشو بکنه و یه نشونه هایی برزو میده. و بچه رو می ترسونه که به کسی چیزی نگه. بعد که خیالش راحت شد کسی نمی فهمه کار خودش رو می کنه.