2777
2789
عنوان

گوشیم خیلی داغ میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 15965 بازدید | 57 پست
من ندیدم .کلا گوشیم اخطار میزنه واسش رو اعصابه

اخطار گوگل پلی میزنه؟نسخه جدیده گوگل پلی دان کردی؟

اگه اره میتونه مشکل از اون باشه اگه میخوای ایدیتو بده تلگرامو بفرستم واست

ادمک لال نباش پرو باش  
مدلش هو اوی هست 6 ماه خریدمش ولی از اون روزا اول کمی داغ میشد الان چند روز. شدید داغ میشه روزای اول ...

اگه فی لتر شکن داری بخاطر اونه.

گوشیهای هواوی خیلی از نظر نرم افزاری ضعیف هستن زود داغ میکنن و هاردشون میسوزع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میگه بروز رسانی بشه خواستم آپدیت کنم نوشته بود واسه ایران موجود نیست Lovelyyy1373 این آیدیمه م ...

چشم حتما میفرستم اگه یک ساعت دیگه باشه مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟

ادمک لال نباش پرو باش  
یا گوشیتو تنظیمات کارخانه بزن کلا پاک میشه من اینکارو کردم درست شد .یا گوشیتو ببر بیرون فلش کنن

دوبار حالت کارخانه زدم فایده نداشت جالبش اونجاست گوشی شوهرمم همینجوری شده

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

سلام دوستان عزیز

داغ شدن گوشی یکی از مشکلاتیه که هممون تقریبا باهاش سرو کله زدیم. اگر میخواید که بدونید اصن چرااین مشکل پیش میاد و این مشکل و حل کنید حتما مقاله علت داغ شدن گوشی موبایل رو توی وبسایت پارس ارتباط مطالعه کنید. آخر همین مقاله هم میتونید تموم سوالاتتون رو بپرسید و متخصصین ما پاسخگو شما هستند.

سلام عزیزم داغ شدن گوشی علت های مختلفی میتونه داشته باشه اما به طور کلی تو گوشی‌های اندروید مثلا سامسونگ و هواوی و شیائومی شایع‌ترین مشکل باتری آسیب دیده است. اما دلایل دیگری هم وجود دارند:
نرم‌افزارهای پس‌زمینه بیش از حد CPU مصرف می‌کنند. مثل بعضی اپ‌های پیش‌زمینه مثل ویجت‌های گیمینگ و …
روشنایی صفحه بیش از حد زیاده
فعال بودن اینترنت و نرم‌افزارهایی که ما معمولا برای دسترسی به اینترنت آزاد نیاز داریم.
اینترنت 3G معمولا مصرف باتری زیادی داره
بازی‌هایی که بیش از حد سنگین هستند.
گوشی ویروسی شده
باتری آسیب دیده
و یا اینکه از شارژر بی‌کیفیت استفاده می‌کنید.
نوسانات برق که به صورت ناگهانی جریان برق زیادی را به گوشی وارد می‌کند.