2777
2789

عزیزان این موارد خیلی زیاده  اگه شک دارین یه سر به بخش جراحی مغز واعصاب بیمارستانها بزنید میبینید 

اصلا هم فکر نکنید کسی که این مشکل براش پیش میاد لزوما یا چاقه یا مشکل خاصی داشته یا غذاهای مثلا ناسالم میخورده 

نمیدونم علتش چیه ولی متاسفانه کمم نیست خانواده هاشون کلا داغون میشن سالها باید پرستاری بکنن  گاها مشکلات خاصی پیدا میکنن لازمه عملهایی انجام بشه روشون خلاصه خدا نصیب کافر هم نکنه 

فقط عزیزان من چون برای نزدیکانم پیش اومد ولی ما خوش شانس بودیم خدا بهمون رحم کرد به موقع به دکتر رسید وعمل شد وخدا وشکر خوب شدن تقریبا بدون عوارض خاصی

خواهش میکنم سردردها ومخصوصا سردرد یهویی رو جدی بگیرید فوری نرین مسکن بخورین 

اگه خودتون خدای نکرده یا اطرافیانتون سردرد داشتن اول فشار خونشون رو بگیرید

خدای نکرده اگه سردر از فشار خون بالا باشه مسکن فشارخون رو بالاتر میبره وممکنه خدای نکرده باعث خونریزی مغزی یا مشکلات اینجوری بشه

اگه درتوانتون هست سعی کنید یه دستگاه فشارسنج خونه داشته باشین 

به خدا از مانتو و شال و خیلی چیزای دیگه واجبتره 

یا حتی اگه در توانتون نیست اگه با خانواده هاتون نزدیک هم زندگی میکنید شریکی یکی بخرین  خدای نکرده. لازم شد دم دست یکی باشه 

تو درمانگاهها هم که هست

مرسی که اطلاع دادین واقعا اطلاعی نداشتم همیشه همه اطرافیانم قرص میخوریم 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار خون پایین هم همینطور خطرناکه. 

پسر یکی از دوستام افت فشار گرفت و رفت کما و بعد چندین سال فوت کرد. یک‌پسر ورزشکار و جوون . خدا برای دشمن آدمم نیاره. طفلک تو خواب افت فشار گرفت و رفت کما

یه چیز دیگه که دیدم بین این بیمارها گاها ورزشکار بودن کوهنورد بودن رژیم سالم خوری دلشتن اضافه وزنم نذاشتن 

منظورم اینه ممکنه برای هرکسی پیش بیاد با هرشرایط جسمانی

اگه کسی  به موقع متوجه بشه از یه مصیبت بزرگ به راحتی جلوگیری میکنه

چطوری متوجه بشیم منظور شما ازاینکه بموقع متوجه بشیم چیه؟

هر سردرد و یا گیجی ویا دوبینی رو جدی بگیریم 

با هر سردردی زودی مسکن نخوریم اول فشار خون رو چک کنیم 

اگه خدای نکرده فشار خون بالا باشه مسکن خوردن بالاتر میبرش