2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای از ۹ اسفند لای کتابم باز نکردم استرس دارم منی که معدلم 20 بود

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

تا ساعت ۱۲ شب ، ۱۰ ساعت وقت داری

۶ ساعت درس بخون ، ۴ ساعت استراحت کن

من به چشم های بی قرار تو قول می دهم ؛ ریشه های ما به آب ، شاخه های ما به آفتاب می رسد ، ما دوباره سبز می شویم!🤍🌱🌿

درود. اگه از ساعت ۲ شروع کنی تا ساعت ۱۱ونیم شب ۷ باکس ۷۵ دقیقه ای میتونی بخونی.(با فرض استراحت ۱۵ دقیقه ای بین هر باکس)

روزای تعطیلم که از صبحش خونه ای اگه از ۸ شروع کنی تا ساعت ۱۱ونیم شب، ۱۴ باکس ۷۵ دقیقه ای (با فرض استراحت ۱۵ دقیقه ای بین هر باکس و یه استراحت برای ناهار و چرت بعد از ظهر)

بستگی به خودت داره

تنبلی کنی ۵

بخونی حتی تا ۹ یا ۱۰ هم میشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

2825
2823
2791
2779
2792