2777
2789
عنوان

من یک معلمم.یه صحبتی داشتم دررابطه باتجاوزبه بچه ها درمدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امادرعوض معلمهای مدارس غیرانتفاعی نیروهای آزادی هستن ک فقط ازفیلتر گزینش مدیرمدرسه گذشتن واکثرشون هی ...

خب پس در این صورت فکر نکنم میزو دیتا و .....مهم تر باشه 

خدایا سپردم به خودت 
کسی کتابی برای مادران برای اموزش جنسی بچه ها سراغ داره معرفی کنه

یه سری کلیپ شبکه جم نشون میده .خدا خیرشون بده.پسرم میبینه ازم سوال میکنه بهش جواب میدم انشا... که موثر باشن

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
کسی کتابی برای مادران برای اموزش جنسی بچه ها سراغ داره معرفی کنه

تو ماهواره شبکه جم جونیور ی برنامه عالی داره در زمینه حمایت از کودکان از ازار جسمی و جنسی.قشنگ توضیح میده ب زبان کودکانه انیمیشن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
امادرعوض معلمهای مدارس غیرانتفاعی نیروهای آزادی هستن ک فقط ازفیلتر گزینش مدیرمدرسه گذشتن واکثرشون هی ...

دختر خاله من مربی بهداشت بود هیچ آموزشی ندید و الان معلم کلاس اوله توی شهرستان 

درسته حرفتون البته اینم بگیم که معلمان رسمی اموزش وپرورش سطح سوادشون خیلی بالا نیست  و عموما رفتار های خیلی خوبی با شاگردا ندارن متاسفانه 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

بچه ها از دوستاشون خیلی تاثیر پذیرن.من به عنوان ی دختر بنظرم تفاوت مدارس دولتی و غیر انتفاعی زیاده و دولتی محیطش بده.

قضاوت نکنیم!
یه سری کلیپ شبکه جم نشون میده .خدا خیرشون بده.پسرم میبینه ازم سوال میکنه بهش جواب میدم انشا... که مو ...

عالیه پسر منم میبینه سنش کمه پسرم ولی قشنگ توجه میکنه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بعدازچندسال تحقیق تصمیم گرفتم دخترم روبزارم مدرسه دولتی امابه مدرسه کمک کنم تاامکانات یه مدرسه غیرانتفاعی روداشته باشه.

اول سال باهمسرم رفتیم تمام میزونیمکتهای کلاس روتعمیرکردیم ورنگ صورتی زدیم وروشون طرح کشیدیم.پرده هاورومیزیهاروعوض کردیم وباکمک بقیه اولیابرای کلاس دیتاگرفتیم وکلاس روتزیین کردیم.

اگردخترم میخواست غیرانتفاعی بره باید۲تا۴میلیون هزینه میکردم امامن ۵۰۰تومن تقریباهزینه کردم وهمون امکانات مدارس غیرانتفاعی روبرای دخترم تومدرسه دولتی تهیه کردم بایه معلم خوب وباتجربه

درسته حرفتون البته اینم بگیم که معلمان رسمی اموزش وپرورش سطح سوادشون خیلی بالا نیست  و عموما رف ...

اکثرمعلمهای آموزش وپرورش لیسانس به بالاهستن وشماچطورمیگید بی سوادهستن؟؟؟