2821
2789
عنوان

ازدواج کرده

718 بازدید | 32 پست

کمتر از دوماه بود از هم بی خبر بودیم تو اکانتشم انلاین نمیشد یه اکانت دیگه ازش پیدا کردم فهمیدم ازدواج کرده

بچه ها کسی تجربه ای داره؟

میدونم میگذره اما خب الان حالم زیاد خوب نیست

@niniyar لطفا تأیید کن واجبه این

زندگی همینه

کاربر جدید نیستم🦄🚫کوپی اوغلی های سایت درخواست ندن بی آبروتون میکنممممم🐈روزها رفت اما بهارانی نمیبینم .بر این تکرار بر تکرار پایانی نمیبینم . به دنبال خودم چون گردباد خسته میگردم ،ولی از خود به جز گردی به دامانی نمیبینم ... سیاوش قمیشی(:معین (:داریوش(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمه پر لیوان رو ببین شاید قرار بود اتفاقای بدی بیوفته برات باهاش

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

نه خوشبختانه ولی سعی کن بری بیرون بهش فکر نکنی سرگرم کن خودتو تا ی مدت ک عادی بشه برات 🥲

خداروشکر که تجربه نکردی.....

متاسفانه دوستیم ندارم سرگرم بشم هر چی هست مجازی

چقدر باهم بودین؟

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز