2821
2789
عنوان

طلاق برای یک خانم چهل و پنج ساله

3373 بازدید | 11 پست

بچه ها یک خانم چهل و پنج ساله رو فرض کنید که سال ها همسری داشته که اهل خیانت های فراوان بددهنی دست بزن گاهی کارای خلاف مشکلات روانی و بی محبتی و همه اینا بوده و سال های زیاد هزار تومن خرجی به این خانوم نداده و اگر خانم چیزی هم میخریده میدزدیده و خانم خودش تنهایی کار کرده با سختی تنها بچش رو بزرگ کرده و آقا سال ها خانوم رو خونه مادرش رها کرده و خودش دنبال خونه مجردی و رفیق بازی و مصرف مواد بوده و خانم صبر کرده تا بچش بزرگ بشه اگر الان با هدف ازدواج مجدد بخواد طلاق بگیره کار درستی هستش یا اینکه باید طلاق بگیره و تنها زندگی کنه یا اینکه توی همین زندگی بمونه و همچنان کنار بچش و بدون همدم باشه

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هدف ازدواج مجدد یعنی اینکه همین الان یکی رو زیر سر داره یا اگه شرایط پیش بیاد ازدواج میکن؟

طلاق بگیره و ببین براش چی پیش میاد و اینجوری نباشه که حتما دنبال شوهر یا تنها بودن باشه

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

هدف ازدواج مجدد یعنی اینکه همین الان یکی رو زیر سر داره یا اگه شرایط پیش بیاد ازدواج میکن؟طلاق بگیره ...

نه هیچکس درکل منظور اینه که جدا بشه تنها زندگی کنه بهتره یا اینکه اصلا ممکنه شرایط ازدواج براش پیش بیاد یا همون بمونه صرفا زیر اسم مثلا شوهرش ولی خب همین الانم تنها و مستقله

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

ایشون اگر همون اول ازدواج فهمیده بود چنین شوهری داره اگر حمایت خانوادشو داشت باید جدا میشد نه که ادامه بده اگر هم حمایت خانوادشو نداشت نباید بچه دار میشد کار میکرد جدا میشد و مستقل بعد طلاق و بعد هم دنبال ازدواج دوم الان بخواد جدا بشه به نیت اینکه یکی همدم پیدا کنه اول باید به بچشفکر کنه چون اون طرف ممکنه بچشو قبول نکنه یا اینکه اذیتش کنه بچه رو

بنظرم طلاق بگیر مستقل زندگی کنه

وگرنه بخت که از اول بد باشه ب ندرت خوب میاره برا ادم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

سلام دوست عزیز این بهترین کاری هست که میتونه انجام بده و اصلا کار اشتباهی نیست

کاملا جدا بشه و مستقل زندگی کنه طعم زندگی رو بچشه،اون فرزند اگه مادرش رو دوست داشته باشه مطمعن باش میاد پیش نادرشاه زندگی میکنه پس ترس از دست دادن فرزند رو نداشته باش

اگه زندگی و آرامش برات مهمه بفکر ازداوج مجدد نباش

برو سرکار ،زندگی کن،ارامش،با آرامش غذا بخور بخواب ،برو تفریح

تا حالا شوهر داشته چه آرامشی داشته که الان به فکر ازدواج مجدد باشه

برای چیز های که دوست داری بجنگ...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز