2777
2789
یعنی به صرف نیست الان بخرم؟ 

حداقل اگه کوتاه مدت بخوایی بفروشیش که مطمینا ضرره.مگراینکه بخری یکی دوسال بمونه.خواستی بخری هم حتما تمام سکه بخر.ویا پارسیان.چون پارسیان طلای خالص حساب میشه و با نوسان قیمت طلا قیمتش بالا میره.من سکه ربع رو باهمون قیمت فروختمو دوتا پارسیان رو با صدهزارتومن سودی که اومد روش تو دوماه.

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
مرسی عزیزم نه بلند مدت نیست شاید مجبور شم چند ماه دیگه یا یه سال دیگع بفروشم پس نمیخرم. مرسی عزیزم❤

قربونت عزیزم.اره بهتره یه مدت دست نگه داری اوصاع خیلی نابسامانه.من خودمم یه نیم ست دیدم میخوام بخرم ولی دست نگه داشتم.😚😚😚

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بود قیمت نیم ست

پنج و هفتصد وقتی طلا صدو سی و شیش بود.انقد این دست اون دست کردم بهترشو پیدا کنم گرون شد.میخوایی عکسشو ببینی؟

اخی کاش میگرفتی البته بازم میاد پایین میخری.اره عکسش رو بفرست

باید بچرخم گلم وایسا.

اخی کاش میگرفتی البته بازم میاد پایین میخری.اره عکسش رو بفرست

راستش زیاد قشنگ نیست من خودم طلاهای ظریف رو بیشتر میپسندم

منم طریف فقط میندازم و دخترونه.احساس کردم اینم ظریفه