2777
2789

بله عزیزم.چون باهمون قیمت طلایی با گرم پایین تر میتونی بگیری .کارمزد مالیات درصد تو تعویض طلات ازقیمت طلات کسر میشه ولی همین هزینه هارو موقع خریدش باید پرداخت کنی.قیمت تعویص هم همیشه پایینترازقیمت خریده

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تعویض فرقی نمیکنه فقط چند گرم کمتر میخری مگه اینکه پول روش بذاری

چرا یه مقدار قیمت تعویص و خرید متفاوته

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
چرا یه مقدار قیمت تعویص و خرید متفاوته

مثلا طلا گرمی ۱۵۰ باشه از تو ۱۵۰ میخرن با اجرت و مالیات میشه ۱۹۰ 

حالا طلا ۲۰۰ باشه ازتو ۲۰۰ میخرن با مالیات و اجرت ۲۴۰ میفروشن

پس فرقی نمیکنه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
بله عزیزم.چون باهمون قیمت طلایی با گرم پایین تر میتونی بگیری .کارمزد مالیات درصد تو تعویض طلات ازقیم ...

به نظرتون الان كه پول دستمه چندتا سكه بخرم یا الان گرونه؟ 

ماشالله 🌹

مثلا طلا گرمی ۱۵۰ باشه از تو ۱۵۰ میخرن با اجرت و مالیات میشه ۱۹۰  حالا طلا ۲۰۰ باشه ازتو ۲۰۰ م ...

من طلامو موقعی که نودودو بود خریده بودم و موقعی که صدو بیس بود تعویض کردم.بااینکه حدود بیست و خورده ای تو گرم رفته بود بالا عملا ولی من یک ملیون ضرر کردم.مگه اینکه گرمش موقع خریدش خیلی کمتر بوده باشه که الان پر کرده باشه ضررشو.

به نظرتون الان كه پول دستمه چندتا سكه بخرم یا الان گرونه؟ 

الانکه خیلی گرونه.من مجبور بودم یه ربع سکه بگیرم باقیمت پونصدوشصت.و بعد چندماه همون سکه رو مجبور به فروش شدم بااینکه قیمت سکه ی فروششون ششصدو بیست بود ولی برام پونصدو چهل قیمت گذاشت وقتی گفتم خودم مونصدو شصت خریدم پونصدو شصت حساب کرد.گفت قیمت خریدو با فروشمون یکی نیست.مگر ابنکه خیلی بلندمدت باشه برنامه ریزیت که بخوایی بخری.

الانکه خیلی گرونه.من مجبور بودم یه ربع سکه بگیرم باقیمت پونصدوشصت.و بعد چندماه همون سکه رو مجبور به ...

مرسی عزیزم نه بلند مدت نیست شاید مجبور شم چند ماه دیگه یا یه سال دیگع بفروشم پس نمیخرم. مرسی عزیزم❤

ماشالله 🌹