2789
عنوان

چطوری خودمو نجات بدم

257 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده

اخه چه مشاوری میتونه به آدم کمک کنخ😭

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

درگیر چه مشکلی هستین?

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درگیر چه مشکلی هستین?

سلام قبلا باهم حرف زدیم

از پزشک شکابت کردم و مذارک بردم کمیسیون پزشکی لا

با من مصاحبه کردن ولحنشون با من خوب نبود

طرف پزشک بودن

انگار من هیچی حالیم نیست و همین حرفایی ک خودشون برتر میدونن

بعد نامه زدن به پزشک ک بیاذ

دفعه بعدی ک رفتم چی باید بگم ک حق رو بهم بدن

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

مشکلت چیه؟ مشاور وسیله است اول خودت باید بخوای

چطور مرگ داداشم رو باهاش کنار بیام و درد نکشم

چطور مرگ داداشم رو باهاش کنار بیام و درد نکشم

بهت تسلیت میگم. دست خداست دیگه ما نمیتونیم باهاش مقابله کنیم. امیدوارم خودش بهت صبر بده

تقریبا هر چیزی که به تو میگم رو در واقع دارم به خودم هم میگم.

تاثیر هم زخم، بر روح و روان ما، بستگی به شرایط روحی خودمون داره. اگه شرایط ما خوب باشه، هیچ زخمی نمیتونه ما رو از پا در بیاره

نباید به خاطر یه زخم، هر چند بزرگ، زندگی رو فدا کرد..

تاثیر هم زخم، بر روح و روان ما، بستگی به شرایط روحی خودمون داره. اگه شرایط ما خوب باشه، هیچ زخمی نمی ...

نمیتونم کنار بیام اصلا

حتی عرضه ندارم خودم بکشم. فقط ذارم له میشم 😭

سلام قبلا باهم حرف زدیماز پزشک شکابت کردم و مذارک بردم کمیسیون پزشکی لابا من مصاحبه کردن ولحنشون با ...

سلام خاطر ندارم عذر خواهم ،خب ببینین حتما یک لایحه دفاعی از دفاترقضایی ثبت برسونین و یک استشهاد محلی هم بگین بهتون پرینت بدن بعدهمراهتون دوتا شاهد مرد روزجلسه دادگاه داشته باشین استشهاد هم تحویل منشی شعبه تون یا خود قاضی سرجلسه بهشون تحویل بدین و اول جلسه هم بگین دوتاشاهد مرد پشت در هستن هروقت صلاح دونستن شاهدتشون بگیرن

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

سلام خاطر ندارم عذر خواهم ،خب ببینین حتما یک لایحه دفاعی از دفاترقضایی ثبت برسونین و یک استشهاد محلی ...

شاهد برای چیه

متوجه نشدم

شاهد برای چیهمتوجه نشدم

ثبت لایحه دفاعی از دفاترقضایی سه تا پنچ روز قبل تر از روز جلسه دادگاه استشهاد محلی دوتا شاهد مرد باتوجه ب پرونده شما ک نتیجه قطعی برسین