2821
2789
عنوان

بچه بودین از چه فیلم یا کارتونی میترسیدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 31 پست
من عاشق توشیشان بودم 😍😍کاش کارتونشو به بار دیگه پخش کنه اما بشدت از هاچ زنبور عسل و نل متنفررررر ب ...

وای توشیشان منم عاشقش بودم حتی پارسال با 40 سال سن فیلمشو دانلود کردم با بچهام دیدم😂

وای توشیشان منم عاشقش بودم حتی پارسال با 40 سال سن فیلمشو دانلود کردم با بچهام دیدم😂

وایی 😍😍😍منم برم پیداش کنم دانلودش کنم .عاششق این کارتونم

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تعطیلات دوست داشتنی

داستان زندانی کردن شنگول منگول و حبه انگور بود بعد بازیگر نقش عرشیا سزیال شمعدونی اونجا مثلا با داییش رفته بوده مسافرت

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز