2821
2789

رقص تانگو ی خاصی اگ رفتن مثلارقص سالس زیبایی داشتن حرکتی زیبایی بوده توفرمالیته یاهرکارویارفتاریاچیزی ک باعث قشنگ شدن جشنشون شده بگین لطفا

ممنون

والا ما که توی طایفمون چشم هم چشمیه همه عروسیا تالارای انچنانی کلیپای انچنانی ارایشگاهای انچنانی دیجی های انچنانی😐

ولی من رقص نورایی که همزمان باتانگو شخص ودنبال میکنن اسمشون نمیدونم چیه با این رقص دونفره هایی که دورشون وبالای فرشته میگیره خوشم اومد

میکس حباب ورقص نور و بخار هم خوشم اومد

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط این حرکات نمایشی که انجام میدن انجام ندین توروخدا

مثلا واردکه میشن دسته گل الکی تکون میدن عرررر میزنن سریع میرن وسط

شمامیزبانین وارد که شدین اول باید به مهموناتون میزبه میز خوش آمد بگین

باآهنگ میخونن دستاشونو تکون میدن توی رقص قربون صدقه هم میرن میزنن رو سینه شون مثلامیخان بگن خیلی خوشبختیم ولی واقع مضحکه

دوتایی زیاد بهم نگاه گنین لبخند بزنین همین نشون میده چقدرعاشقین و خوشحالین

باهمه مهمونایی که وسطن برقص خیلی خوشحال میشن

همیشه لبخند داشته باش

زیاد بالباست ور نرو من کردم توفیلم مشخصه

نکات دیگه ای خواستی که بعدا پشیمون نشی بهت بگم😃

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

اسی من تو اینستا دیدم ولی جالب بود برگردم عقب عروسی خودم اینکارو میکنم

یه تابلوی گذاشته بودن فقط تنه و شاخه خالی درخت بود بعد مهمون ها رو شاخه ها اثر انگشت میذاشتن مثل برگ درخت 🥹

یه همچین مدلی میشه

عروسی خودم یه سالن کوچیک کنار تالارمون داشت داخل همون حیاطش مخصوص قلیون اینا همه استقبال کردن

سعی کن سرحال و خوش رو باشی نذار چیزی بهم بریزتت

سنگین و باوقار باش اما به خودت سخت نگیر بذار بهت خوش بگذره 🥰

پیشاپیشم مبارکککک😍🌹🌹

وتنــم 🤍

فقط این حرکات نمایشی که انجام میدن انجام ندین توروخدامثلا واردکه میشن دسته گل الکی تکون میدن عرررر م ...

ممنون میشم بگین خیلی هم عالی من بشدت استرسی ام وادانمیتونم دربیارم ازدوموردخیالم راحت شده تااینجا😂

ممنون میشم بگین خیلی هم عالی من بشدت استرسی ام وادانمیتونم دربیارم ازدوموردخیالم راحت شده تااینجا😂

موقع فیلمبرداری مراقب دامن فنردار زیرلباس عروس باش یوقت جایی گیرنکنه پاره نشه چون پف لباس میخوابه و تا یکی دیگه تهیه کنی یا درستش کنی کلی استرس میکشی.مال من دقیقاآخرشب وقتی اومدیم خونه توی راه پله ها پاره شد شانس آوردم

سعی کن اون شب چون هیجان بالاست اصلا دعوانکنی بحثی کردین سریع کوتاه بیا آشتی کن چون اون شب دیگه تکرارنمیشه خرابش نکن واسه بحث همیشه وقت هست

یه ساک مخصوص حاضرکن چیزای لازمو بذارتوش

صبح زود سرویست رو بندازبخودت ازخودت جدانکن خدای نکرده گم نشه شبت خراب نشه

اون شب بیشتر وسط باش برقص توفیلم زیادباشین زیادنشین

2825
2823
2791
2779
2792