2777
2789
عنوان

۱متن زیبا

59 بازدید | 1 پست

امروز تو ۱ کانالی ۱متنی دیدم که به نظرم زیبا بود.چون نمیتونستم اجازه بگیرم و کپی کنم،اسم کانال رو هم زیر متن میذارم.

این درس را هیچوقت فراموش نکنیم که :

•  اگر بیمار میشویم... «بیماری از ما هست و شفا از خداست.»

•  اگر گرفتار میشویم... «گرفتاری از ما هست و نجات از خداست.»

خداوند سبحان در قرآن کریم ، بارها و بارها خود را مهربانترین مهربانان خطاب کرده است و همین آیات سند خوبی هستند برای به اثبات رساندن این موضوع که در شأن و مقام پروردگارمان نیست که بخواهد بنده عزیز خود را بیمار کند و یا گرفتار نماید. خدای مهربانیها بندگان خود را آنچنان دوست دارد که حد و مرزی بر آن وجود ندارد.

چه زیباست که به خدای خود اعتماد کنیم و به او دل ببندیم و امیدوار به لطف و کرمش باشیم و حاجاتمان را مؤدبانه و با کمال احترام از وی طلب کنیم و به هر آنچه که از سر لطف و عنایتش بر ما ارزانی داشته ، شکر کنیم و حتی بر آنچه که از سر حکمت و مصلحتش عطایمان نکرده است ، سپاسگزار او باشیم.

خدای بخشنده و مهربان ما در جواب دعاها و خواسته هایمان سه نوع پاسخ میدهد:

1.  بنده من آنچه را که خواستی بر تو ارزانی داشتم و حاجتت مستجاب شد.

2.  مخلوقم آنچه را که طلب کردی بر تو خواهم داد ولی باید صبور باشی تا زمانش فرا رسد.

3.  بنده خوبم به من اعتماد کن تا چیزی بهتر از آنچه که خواستی به تو  دهم چرا که به آن اندازه که من آگاهم تو آگاه نیستی  و بدان خدای تو دانا و بخشنده است.

پس بهتر است خود را به خدایمان بسپاریم و در مسیر رسیدن به هدف تلاش کنیم و هیچوقت ناامید و مأیوس نشویم تا بهترینها را بر ما رقم بزند.

#@TebbeTalaie