2789
عنوان

من رفتم پیش

1354 بازدید | 1 پست

پیش روانکاو در کل خیلی حس پوچی دارم و دوست دارم کلا وجود نداشته باشم چون به نظرم زندگی مسخرست، بعد هرموقع درد و دل کردم گفتن برو پیش روانشناسو اینا خب اصلا چیکار میتونن بکنن هی درکت میکنم همین(بعضی وقتاام نمیکنن) هزینشونم انقدر زیاده که اصلا فوقش ماهی دوبار بشه رفت اونم فقط چقدر 45 دیقه که مثلا شده پنج دیقه تاخیر باشه وسطاشم هی تو گوشیش میره پیام میده (من تا میبینم این کارو میکنه سکوت میکنم که بیاد بیرون چون واقعا هم درست نیست نباید در حین مراجعه کسی هی سرشون ده بار بره تو گوشی) بعد من پنج دیقه ام بهش گفتم تاخیر داشتیم یه جوری نگاه کرد خب در کل 45 دیقست پنج دیقشم بخواد بره چهل دیقه تاخیرو اصلا حساب نمیکنن ولی قشنگ سره چهل و پنج دیقه منشیه زنگ میزنه میگه تموم شد خودشونم قشنگ به رو میارن که تموم شد وقت بعد سره این پنج دیقه که من گفتم چرا اینطوری نگاه میکنی خب برام با ارزش وقتم مثله خودتون که یه ثانیه این طرف و اونطرف نمیشه بعدشم گوش نمیدن یا همش بلند میشن میرن بیرون که ما تموم کنیم حرفو، این از وضع روانکاو انقدرم عوض کردم هیچکدوم اصلا دلسوز نبودن و این از وضع زندگیم راضی نیستم پس به نظرم چیزی که میتونه منو راحت کنه مرگ بدون خودکشیه آزادم میکنه از این زندگی نکبت بار.

سلام صبح عالی به نیکی

آقا هستم تجربه زندگی تلخ گذشته

بانو ببین این روانشناس یا هر روانکاو من خودم درگیر شدید بودم از بس رفتم البته چند سال پیش هیچ نتیجه نگرفتم در حد درسی که خوندن بهت چیزی های میگن در جم بندی که شما دوباره بیاید اگه متونستن مشکل خودشون حل میکردن به نظر من شما کتاب بگیرید هست اگه مراجعه کنی کتابش بخرید بخونید تا به همه چیزی های که مخوای دست پیدا کنی حتی کتاب صوتی هم هست دان کنید به جای پول دادن به این مشاورها موفق باشی

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔