2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه ی چی بگم؟

کلا هنرستان نرو

اطرافم هر کی رفته هنرستان انقدر محیطش بده از درس افتاده

چیز زیادیم یاد نمیدن

همین چند روز پیش شنیدم دختری ک دبستان هم مدرسه ای مون بود و دوازدهمه گرافیکه، میخواد ازدواج کنه! کلا جو هنرستان رل و ازدواج ایناست.

توصیه خواهرانم اینه ک ریاضی بری و مهندسی کامپیوتر قبول شی

نگران قبول نشدن نباش شرکت کننده های ریاضی کمن شهرایی مثل سمنان،گرگان... اینا راحت میاری

شما کسی رو میشناسی که از این راه به جایی رسیده باشه؟

بله دوستام.

یا برو رشته رياضي ک از طریق رياضي بري کامپیوتر، یا هم ک هنرستان میخواي بري، برو کامپیوتر

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

میشه بگید شما کدوم شهر هستید؟

کرج

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

میشه ی چی بگم؟کلا هنرستان نرواطرافم هر کی رفته هنرستان انقدر محیطش بده از درس افتادهچیز زیادیم یاد ن ...

وا چرا راجب هنرستان انقد چرت و پرت میگن

مگه دییرستانی دور و برت ندیدی سال دبیرستان ازدواج کنه که فقط هنرستان غیرعادی شه؟

من هنرستان میرم چادری داشتیم عادی داشتیم درس خون داشتیم هنرمند داشتیم کاری داشتیم سیگاری داشتیپ تنبل داشتیم و هرکس سرش تو کار خودشه الان من ۳ ساله هنرستان میرم نه فاز ازدواج دارم نه سیگاری شدم نه چادری شدم هیچ فرقی با دوران نهم و راهنماییم ندارم

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

چرا؟میشه کمی راهنمایی کنید؟

کنکور هنر فقط رشته های قالی باقی و چه میدونم از این قبیله تو از کنکور هنر نمیتونی مثلا بری کامپیوتر دانشگاه های خوب چون دانشگاه ها فقط از طریق کنکور ریاضی میپذیرنت اصلا تو دفترچه کنکور هنر نه معماری هست نه حسابداری نه کامپیوتر شما میتونی از طریق ازمون های نهایی رشته خودت در هنرستان کنکور ریاضی بدی ولی وقتی سه سال ریاضی نخوندی رتبت نهایت ده رقمی میشه اگه قصد داری بری دانشگاه آزاد و مغزت زیاد کشش نداره برو هنرستان اگه میخوای دانشگاه خوب و تاپ قبول شی باید بری ریاضی

ببخشیدن شما رشتتون چی بوده؟

معماری خوندم که خیلی اشتباه کردم من مغزم میکشید یه سری مشکلات روحی روانی داشتم که نمیتونستم ساعت زیادی تو مدرسه بمونم برای همین رفتم هنرستان ریاضی با رتبه های چهار رقمی تا شیش هفت هزار دانشگاه دولتی خوب میاری خیلی حیف شد خیلی پشیمونم

کنکور هنر فقط رشته های قالی باقی و چه میدونم از این قبیله تو از کنکور هنر نمیتونی مثلا بری کامپیوتر ...

بله برای کسیکه علاقه داره به معماری و الویتش دانشگاهای خوبه از طریق کنکور ریاضی میتونه بره

ولی برای رشته های کامپیوتر و حسابدارای از طریق کنکور فنی میشه

کنکور هنر هم ربط به قالی بافی و کامپیوتر و حسابداری و معماری نداره... با کنکور هنر میشه وارد رشته های سینما و تئاتر نقاشی موسیقی اهنگسازی گرافیک طراحی پارچه و لباس طراحی دکور و صحنه عکاسی و ...شد

بله برای کسیکه علاقه داره به معماری و الویتش دانشگاهای خوبه از طریق کنکور ریاضی میتونه برهولی برای ر ...

قالی بافی هم جز همین رشته هاییه که گفتی.از طریق کنکور فنی بتونه بره دانشگاه،اونجا توی دروس ریاضی به مشکل بر میخوره از طرفی دبیرستان الان که همش یا آنلاینه و اونطوری که باید روی دروس عملی فعالیت ندارن از طرفی ممکنه کلا پشیمون بشه سن بلوغ سنه حساسیه ادم هر دقیقه نظرش عوض میشه هنر کلا حماقته مگه اینکه طرف ذهنش کشش درس رو نداشته باشه

قالی بافی هم جز همین رشته هاییه که گفتی.از طریق کنکور فنی بتونه بره دانشگاه،اونجا توی دروس ریاضی به ...

البته کار و دانش یا فنی حرفه ای بودنشم ربط داره

چون اکثرا دانش اموزای معدل بالا فنی حرفه ای قبول میشن و سیستم مدرسه اشم سخت گیر تره نصف تمرکزشونم روی کنکوره و اتفاقا تو فنی حرفه ای حجم درسا هم کنار کار عملیا زیاده

ولی اره کار و دانش متفاوت تره ممکنه با کار و دانش تو دانشگاه به مشکل بخوره...