2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 56 پست
ببین حرف بازار کار میزنی با دیپلم ک نمیشه کار خاصی انجام داد....لیسانس میخواددوست داری دانشگاه خوب ق ...

اتفاقا تو هنرستان از سال دهم بچه هارو اماده میکنن و بچه ها اگه خودشون بخوان دیگه تقریبا از سال یازدهم میتونن تو شرکتای خصوصی و دولتی کار پیدا کنن یا خیلی جاهای دیگه چون تو رشته های فنی یا هنری مثل کامپیوتر اکثر جاها مدرک مهم نیست و مهارتتو درنظر میگیرن

حتی خوده منم هنوز دیپلم ندارم ولی حقوق کارم از کساییکه لیسانس دارن بعضی وقتا بیشتره چون صرفا تو هنرستان راههای کاریابی و ورود به بازار کارو یاد میدن و جزو درسای اصلیشون و کارآموزیشونه

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

اسی من چون خودم هنرستانیم و اکثر دوستامم تو رشته های مختلف کامپیوتر و معماری و حسابداری درس میخونن نظرشونو راجب ریاضی خوندن یا فنی خوندن میگم...

اول اینکه اگه بری هنرستان دیگه نهایت از سال یازدهم میتونی کار پیدا کنی درحالیکه بچه ای که ریاضیه تا بعد کنکور نمیتونه مگه اینکه جدا کلاس رفته باشه و اینم بگم که تو سال یازدهم تو حتما باید تویه شرکت یا اداره ای دوره کاراموزی بگذرونی که رزومه خوبی برات میشه

دوم اینکه تو خوده رشته کامپیوتر درساییو بجز ریاضی که بین هنرستانیا عمومیه و همه دارنش یسری درسای تخصصی یاد میدن برای اموزش برنامه نویسی و پایتون و ... البته این درسای تخصصی اونقد سنگینه که خیلی از بچه ها توش میمونن و باید مثل دروس ریاضی مدام تمرین کنی فرمول حفظ کنی...

سوم اینکه ورود به دانشگاه از طریق شرط معدل با دیپلم کامپیوتر یا شرکت تو کنکور فنی خیلی راحتتره تا درس خوندن برای کنکور ریاضی

چهارم اینکه فنی و حرفه ای درسا و روند کلاسو جدی تر میگیرن و یه بخش تمرکزشون روی قبولی کنکور بچه هاس برای همین فنی بهتر از کار داشنه...

و به نظرم بین رشته های هنری و فنی تنها رشته ای که از طریق ریاضی بری واقن بدرد بخوره معماریه! چون تو هنرستان بهت کار تخصصی یاد میدن تو رو وارد بازار کار میکنن ولی برای دانشگاه با شرط معدل مجبور میشی سمت دانشگاهای ازاد و غیرانتقاعی بری و دانشگاهای خوب معماری از طریق کنکور ریاضیه که بهتره اگه کسی هدفش مدرک معتبره برای معماری از طریق ریاضی وارد رشته اش بشه ولی برای کامپیوتر نه اتفاقا تو هنرستان جلوتر میفتی

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی من چون خودم هنرستانیم و اکثر دوستامم تو رشته های مختلف کامپیوتر و معماری و حسابداری درس میخونن ن ...

ممنون بابت کمکتون و اینکه این قضیه راجب رشته حسابداری هم صدق میکنه؟

بین رشته حسابداری و کامپیوتر تو هنرستان کدوم رو محکم تر میگیرن یعنی بهتر؟

اگر به کامپیوتر علاقه داری و دوست داری در دانشگاه کامپیوتر بخونی به نظرم بهتره بری رشته ریاضی و کنکور شرکت کنی و مهندسی کامپیوتر توی یکی از دانشگاه های تاپ مثلا تهران بخونی

اینجوری خیلی بهتر وارد بازار کار میشی

منم نهمم

واقعا خیلی سال مضخرفیه

هم برای ورودی نمونه و تیزهوشان که ازمون هر دوتاش یکیه

هم این داستانایی که پیش اومد

به نظرم کامپیوتر بهتره

ولی اگه میتونی از ریاضی برو که خیلی بهتره

تنهام. تنهای تنها.

ممنون بابت کمکتون و اینکه این قضیه راجب رشته حسابداری هم صدق میکنه؟بین رشته حسابداری و کامپیوتر تو ه ...

برای حسابداری فقط یه نفرو میشناسم که سال دهمه حسابدارایه و مدرسشون زیاد تو تدریس و کار عملی جدی نیست واسه همین نمیتونم راجب حسابداری نظر بدم ولی حدودا ۸ ۹ نفر از دوستام که یسریاشون فارغ التحصیل شدن یسریام از مدارس مختلف سال یازدهم و دوازدهم کامپیوترن میگن که درساشون جدی و سنگینه

منم نهمم واقعا خیلی سال مضخرفیههم برای ورودی نمونه و تیزهوشان که ازمون هر دوتاش یکیه هم این داستانای ...

این مدارس فرقی با مدارس عادی ندارن اصلا مدرسه برا کنکور اماده نمی کنه شما رو در هر صورت خودتون باید بخونید

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

این مدارس فرقی با مدارس عادی ندارن اصلا مدرسه برا کنکور اماده نمی کنه شما رو در هر صورت خودتون باید ...

درسته

اما معلم ها و دبیر های خیلی بهتری داره

رسیدگیش بیشتر هست

تنهام. تنهای تنها.

نگاه کن اگه واقعا به کامپیوتر مثل کد نویسی و اینا علاقه داری راحت ترین رشته ی ممکن رو برو و برای یاد ...

مثلا ممکنه مدرسه ای باشه و خوب درس بدن حالا شاید تو شهر شما نباشه ممکنه تو شهر ما باشه؟

هنرستان نروهرکار می کنی هنرستان نرومنم هنرستان بودم ولی تهش تغییر رشته دادمکامپیوتر بودم رفتم ریاضی

میشه بگید چرا؟

ممنون میشم واقعا نیاز به راهنمایی داریم