2789
عنوان

رشته

1017 بازدید | 56 پست

دیروزم ایت تاپیک رو گذاشتم ولی چیزی دستگیرم نشد پس مجبورم دوباره بزارم:

من نهمم و با این اوضاع قراره تعین رشته کنم ممنون میشم اگه تجربه ای دارید یا میتونید کمکم کنید

من اول توی اولویت بندی هام یه رشته دیگه رو انتخاب کردم و الان نظرم عوض شده آیا فقط میتونم به رشته ای برم که اولویت اولو بهش دادم یا اصلا این اولویت بندی تاثیری داره؟

و اینکه من بین دو رشته حسابداری و کامپیوتر موندم کسی هست که در این رشته توی هنرستان تحصیل کرده باشه میشه کمی راهنماییم کنه؟

و اینکه هنرستان فنی حرفه ای خوبه یت کار و دانش

من میخوام از طرفی ام زود وارد بازار کار بشم

لطفا راهنماییم کنید

سعي کن بري کامپیوتر .

کامپیوتر بهتر از حسابداریه.

زندگي فاصله ي بین نفس هایت نیست، فاصله ي بین لحظه هايي است ک نفست را بند مي آورد/ ب این فکر ميکنم ک ما چقدر شبیه درختاي خیابونیم. ریشه در خاکي ک خودمون انتخاب نکردیم، شاخه ها تو هوايي ک مال ما نیست، برگامون زرد میشه از غمي ک اسم نداره. هر کي رد میشه نگاهمون ميکنه، فکر ميکنه فقط یه درختیم. هیچکي نميدونه چقدر دلمون ميخواد بریم، ولي ریشه مونو کنده ان توي این خاک/ تحمل بزرگان بچه سال، از تحمل بچه ها برام سخت تره/ یهویي فهمیدم آدمیزاد چقدر عجیبه. ب چيزي ک نداره فکر مي کنه، ب چيزي ک داره فکر نمیکنه/ مسئله این نیست ک یه انسان چقدر باهوش یا موفق باشه، مسئله اینه ک اگه ذهنش از کنترل خارج بشه، کسي میتونه جلوش رو بگیره !؟ / شیطان واقعي انسان هان. انسان ها نفرت میسازن، دشمن میتراشن و بعد اسمش رو <عدالت> میذارن! بعدها خودشون تبدیل ب چيزي شدن ک حتي شیطان هم از اون وحشت داشت! شاید حقیقت تلخ همین باشه ک، وقتي انسانیت بمیره، هیچ هیولایي لازم نیست/ از یه جايي وسطش فهمیدم دارم تو دنيايي نفس میکشم ک امنیت فقط یه خیال کوتاهه. جايي ک سکوت میتونه حکم مرگ داشته باشه و یه لبخند معنیه خیانت! / شاهرخ مسکوب: گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم، گفتم اي کاش مرده بودیم و نمي دیدیم./ خوني ک روي این خاک ریخته رو هیچ باروني نمي تونه بشوره، اشکي ک روي این گونه ها خشک شده رو هیچ دستي نمي تونه پاک کنه، درد و خشمي ک روي این قلب ها نشسته رو هیچ گذر زماني نمي تونه پاک کنه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فنی حرفه ای صد درصد بهتره مدرکش از کار و دانشم بالاتره

از ادماییکه کنار پرچم ایران از پرچم کشورای عربی استفاده میکنن خوشم نمیاد از ادماییکه تاریخ ایرانو از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن و متنفر هم هستن ولی تاریخ و زندگینامه همه اعراب و پیامبرارو بلدن و افتخارم میکنن خوشم نمیاد

اگه به کامپیوتر و حسابداری علاقه داری برو رشته ریاضی، بعد واسه دانشگاه برو کامپیوتر یا حسابداری

هنرستان اصلاااا نرو به هیچ عنوان

چرا میخوای زود وارد بازار کار بشی؟ تو خانواده مشکل مالی دارید؟

نگاه کن اگه واقعا به کامپیوتر مثل کد نویسی و اینا علاقه داری راحت ترین رشته ی ممکن رو برو و برای یادگیری کامپیوتر برو کلاس های مجتمع فنی یا از این قبیل ، من خودم الان کامپیوتر و واقعا درس درست و حسابی بهمون نمیدن ، اگه به عقب بر میگشتم میرفتم هنر تو یه هنرستان ارزون و در عوضش میرفتم کلاس های دیگه تا یه مهارت واقعی یاد بگیرم

پشیمونی نیست ته قلبم

در مورد سوال اولت فعلا نظری ندارم، ولی در مورد سوالای بعدیت بازار کار حسابداری خیلی بهتر و بیشتره سفت و سخت بخون برای بانک اصلا هم به پارتی نیس بخونی بدون پارتی هم قبولی و اینکه هنرستان فنی حرفه ای از کار و دانش بهتره

من رفتم هنرستان مثل سگ پشیمونم کامپیوتر و حسابداری فقط باید ریاضی بخونی اصلا کنکور هنر تو دفترچش کامپیوتر و ریاضی نداره اگه بخوای یه دانشگاه درست و حسابی قبول شی باید کنکور ریاضی بدی اگه هم هنرستان رفتی کارودانش بی ارزش ترین مدرک رو داره حداقل فنی حرفه ای برو

به علاقه ات خیلی اهمیت بده، علاقه خیلی مهمه وگرنه پشیمون میشی، زیاد به بازار کار و بقیه دقت نکن

آدم با علاقه با یه رشته کوچیک هم به خیلی جاها میرسه

یکسری اتفاق ها مثل دریا ، غرقت میکنن و جنازت رو برمیگردونن به زندگی ...️🌊 ؛ اگر این امضا رو ۱۴۰۶.۲ میبینی ، ازم بپرس حالت چطوره و زندگیت چی شد :) ‏قند رو ولش کن، برای سلامتیت باید احساساتت رو حذف کنی قربونت برم🤣✅

در مورد سوال اولت فعلا نظری ندارم، ولی در مورد سوالای بعدیت بازار کار حسابداری خیلی بهتر و بیشتره ...

شما کسی رو دید که از این دو رشته به جای خوبی رسیده باشن؟