2821
2789
عنوان

خرید لباس

1127 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

لطفا و لطفا از مزون انلاین زهرا رحیمی لباس سفارش ندین ... تو عکس واقعا کاراشون خوشگله و شیکه و تو بدن خوب وایمیسته ادم گول میخوره و ..

من خودم سفارش دادم ...

اول اینکه میگن ۱۲ روز کاری ولی یک ماه بعد با کلی اخم و ناراحتی و توهین میفرستن لباسو الکی بعد پیگیری میگن دادیم تیپاکس

ولی کد مرسوله نمیدن و توهین میکنن سرمون شلوغه

۲_ وقتی لباس میاد میبینی نه پارچه همونیه که تو عکس بود نه دوخت و نه کیفیت

دوخت اشغال _پارچه بد اصلا فکر کن اون پارچه تو اون لباس خوب درنمیاد ،و اصلا سایز درست نمیفرستن من گفتم سایز ۱ بفرستین من ۳۸ ۴۰ هستم کلی تاکید کردم

وقتی لباس اومد برای سایز ۴۸ بود انگار یکی میدوزن همونو میفرستن

اصلا شلوارش اونجور که تو عکس بود نبود لخت نبود بعدش گفتم کلی توهین کردن کلی فحش دادن و بلاک کردن

چند نفر هم گفتم نخرین اومدن توهین فحش شدیدی میده تا وقتی پولو بگیره فوری جواب میده وقت داره

ولی پول رو واریز کردی کلا خانم وقت نداره ... کلاهبرداره تو خونه میدوزن مزون نیستن اصلا

خواهراشم با کلی فوتوشاپ درست میکنن عکسو...

حتی رضایت مشتری خودشون درست میکنن

این خانم اولش بلاگر بود از اونجا با استایل فالور جمع کرده بود گفتین بیاین این پیجم البته تو بلاگری هم پول میگرفت تبلیغ بازخورد نداشت شکایت کردن چند نفری بخاطر همین پیجش بسته شد اومد مزون شد تورو خدا پولتون دور نریزیزن اینجور آدمای بی ادب نباید رشد کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکایت کن خب

همون فحاشی که کرده باعث میشه بیشتر پیگیری کنن

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده

ممنون از اطلاع رسانیتون عزیزم

من کلا آنلاین خرید میکنم

الان تقریبا ۸سال میشه که آنلاین خرید میکنم

فقط از دو سه پیج اونم همه لباسام از ایناس

پیج گری مزون که فالووراش هم کمه ولی عالیه کارش شخصی دوزی میکنه با پارچه ای که خودت میخای و ب قیمت سری دوزی ازت میگیره.

پیج آدا دیزاین هم عالیه کارشون.

❣️ در عشق خوش باشید ❣️

برای اثبات خوب یا بد بودن محصول بهتره عکسی که با دیدن اون لباس رو سفارش دادید و عکس لباسی که تحویل گ ...

نمیتونم اینجا عکس بذارم هرگی باور نمیکنه بیاد پی وی عکس کامل ارسال کنم

نه رنگ نه پارچه همون نیست

دوخت در حد بچه ۵ ساله کاملا اشغال

باشد که این خانم تو دادگاه از زمان بلاگریشونم پرونده دارن که کلاهبرداری گردن ولی چون به پول خوری عادت کردن الانم به اسم مزون

برای شکایت کردن باید چون شهرشون ازمون خیلی دوره برم رشت رفتم پرسیدم دیدم صرف نمیکنه

به منم همینو گفتن اما بعد دادگاه تو شهر خودم تشکیل شد

البته من رضایت داده بودم چون پولمو پس گرفتم از طریق فتا

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ فرید 24 ساله از تبریز که شکست عشقی خوردی واسه چی درخواست دوستی میدی؟ فک کردی من دلداریت میدم ؟ من فقط به اکست تبریک میگم بچه جون ... manammaman چهل و شش ساله که تاپیکای مذهبی میزنی از تو بعیده ، هدفت از درخواست دوستی چیه؟ .... morتضی هول اعظم که تو امضات نوشتی برات مجرد و متاهل فرقی نمیکنه خاک تو سرت .... حامدs سی و چهار ساله ، فوق لیسانست بخوره تو سرت جای اینکارا برو سرکار پول دربیار بتونی اسم خودتو بذاری مرد .... ali sxsx سی ساله ارشد مکانیک که تاپیک زدی به خواهرزادت مشاوره دادی و حیف شارژت فک کردی دخترا درخواست گداگشنه ای مثل تو رو قبول میکنن ؟ mohamad7373 سی و یک ساله فووق دیپلم شهرو آباد کردی اینقدرررر درخواست دادی که تو کامنتای تاپیکات جای نظر همه نوشتن : جون جدت درخواست نده ... کاربر مرد هول زنجانی هستی ؟ نه زنجانی نیستم توام سعی کن آبروی همشهریاتو نبری با هول بازیت بدبختای خدا زده