2789
عنوان

کنکور و رودربایستی😩

746 بازدید | 10 پست

من پشت کنکوریم پارسال دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم بعد پشیمون شدم گفتم میخوام کنکور بدم واسه فرهنگیان

به داییم که مشاوره هست گفتم و اونم خیلی پیگیریم کرد و بهم برنامه داد و راهنماییم کرد

منتها من هرچی فکر میکنم به فرهنگیان و شغل معلمی علاقه ندارم،اما داییم بهم گیر داده که برم فرهنگیان و فکر میکنه بهش علاقه دارم

الان این مثل یه بار افتاده رو شونم که من بهش بگم هدفم فرهنگیان نیست و فقط میخوام برم دانشگاه دولتی اما میترسم بهم بگه تو از این شاخه به اون شاخه میپری چون از اول اینقدر پرشور بودم که میترسم بگم منصرف شدم😕😩چیکارکنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچی تو فقط بخون عزیزم موقع انتخاب رشته تصمیم بگیر کجا میخوای بری😀💚

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

سخت نیست یکم کار کن با خودت

تو که نمیخوای کل عمرت بری رشته ای که علاقه نداری

قشنگ برو جلو بگو دایی من تصمیم عوض شده فهمیدم اصلا آدم این رشته نیستم میخوام دولتی بخونم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

رشته ت چیه گلم؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

حالا بخون فوقش قبول شدی نرو خب برو یچیز دیگه دولتی بخون

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

اسیییبی کنجکاو شدم عکستو ببینم

دماغ جدید هم موبارکههههه🥰🥲🥲🥲

نینی یار تایید کن لطفا

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

نمیخوام بگم علاقه مهم نیست ولی من همونیم که یه سال پشت کنکور موندم چون فقط رشته مهندسی دانشگاه تاپ علاقه داشتم در حالی که سال اول فرهنگیان هر جایی قبول میشدم الان من یه مهندس بیکارم که اینکه کدوم دانشگاه خوندم هم هیچ جا مهم نبوده