خودتو مشغول کن چطوری مشغول کنیم؟
مشغول کن ببین نه اینکه تو خودتو سرگرم کنی بگی سرم گرم بشه یاد میره نه چیزی رو شروع کن که حس میکنی حالتو خوب میکنه باعث پیشرفتت میشه مثلا چه کاری تغییر ظاهری سالم مثلا دیدی دخترا وقتی کات میکنن ... اینا میرن موهاشونو کوتاه میکنن این یک تعییر ظاهری که به ذهنشون میگن من بعد این طرف بازم سرپا هستم اینجوری من هروقت حالم خراب بود مصری میزدم😂😂😂😂😂ولی الان دارم موهامو بلند میکنم ینی چی ینی حوصلشو صبرش دارم دیگه ذهنم مشغول یه ادم که داره عشقو حال میکنه نیست من اینجا غم بخورم که چی طرف داره زندگیشو میکنه
یادگیری یک چیز جدید چی یاد بگیریم زبان برو یاد بگیر حوصله نداری باشه اشپزی یاد بگیری بلدی؟؟؟ باشه برو سمت ورزش هر ورزشی شنا چمیدونم بدنسازی ..کلی ورزش هست ببین وقتی داره ذهنت میره سمتش فقط فرار بکن چجوری این خیلی نتیجه میده برو بیرون پیاده روی خونه تمیز کن اهنگ بزار اهنگ چمیدونم عمیگینو اینا نه هااااااااااااااااا اهنگ شاد قر بدی اینجوری میدونم حوصلشو نداری ولی باید انجام بدی خودتو بخاطر یک اشغال حیف نکن باز میگی من اینکارم کردم چرا باز هیچی نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😲😲😲😲
نه عزیزم هنوز هستتت شوک احساسی رو به معنا تبدیل کن ینی چی؟ از خودت بپرس برای چی بهم خیانت کرد ؟دربارهٔ خودش چی میگه؟
معمولاً جوابش اینه:
درباره تو: تو آدم وفادار و واقعی بودی مگه نه ؟ بودی دیگه دختر
درباره اون: اون ظرفیتی برای رابطه سالم نداشت☺️
این نگاه کمک میکنه جای چرا من کافی نبودم
بذاری اون کم داشت عزیزم تو 100 رو گذاشتی قشنگم
سیسی خوشگلم به خودت زمان بده اصلا ادم حتی تو یک هفته هم میره تو رابطه بخاد فراموش کنه به زمان نیاز دارههههه
ترمیم وابستگی زمانی میخوادقشنگم فشار نیار که سریع فراموشش کنی یه روز عاشق ندی که یه روزه فراموش کنی که فقط مسیر رو درست بروکمکم کمرنگ میشه برات
تموم این حرفای که من زدم اگه خودت نخای دوست داری بمونی ته چاه هیچ فایده نداره پس انقدر برات نوشتم حیف نکنش بلند شو دختر