2777
2789
عنوان

تسلیت گفتن

1018 بازدید | 25 پست

سلام طاعات وعبادات قبدل درگاه حق دوستان یه سوال یه اقوام دورپدرشون روازدست دادن وچون تاشهرپدری ایشون فاصله زیادبودمامراسمشون روشرکت نکردیم الان اگه بخوام برم خونه ی اون فامیل وتسلیت بگم ایالازمه چیزی ببرم راستش من عرف این جریان رونمی دونم چیه ممنون میشم کمکم کنید

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هنوز چهلم نشده يه گل سفيد با روبان مشكي ببر

اگه چهلم شده پارچه و شيريني ببر كه لباس عزارو در بيارن

بعضي شهرا كله قند ميبرن!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

نیاز نیست به نظرم. یعنی من ندیدم تا حالا 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اگه هنوز چهلم نشده يه گل سفيد با روبان مشكي ببر اگه چهلم شده پارچه و شيريني ببر كه لباس عزارو در بي ...

نمیخواد بابا لباس عزارو فامیل درجه یک در میاره 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
ممنون بچه هابه نظرتون برای پسرش چندتاکتاب نگیرم اخه دست خالی یه جوریه

این فکر خیلیم خوبه