2821
2789

اره عزیزم مرغ من از قبل با اب نمک و سرکه میزارم چندساعت مرغ رو بوی ضحم ش بره . بعد با زردچوبه و سیر و پیاز و برگ بو میزارم ابپز شه . بعد ریش ریش میکنم . تو روغن سرخ میکنم نمک و فلفل و زعفرون اضافه میکنم ...بعدم سیب زمینی خیلی ریز سرخ میکنم قاطیش میکنم . زرشک میریزم و خلال پسته گاهی میریزم ... سیب زمینی که قاطیش کنی هم زیاد میشه هم خوشمزه تر میشه❤️

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

اره عزیزم مرغ من از قبل با اب نمک و سرکه میزارم چندساعت مرغ رو بوی ضحم ش بره . بعد با زردچوبه و سیر ...

چندساعت مرغ و میزارین تو سرکه ونمک ؟چقد سرکه میریزین؟من میزارم یه دور یکم بجوش بعدکه کف کردم کفاشو میریزم تا بوش بره با مثل شماآبپز میکنم امامیخوام ببینم روش شماامخوبه واقعا بوی زخم مرغ ومیگیره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این غذا نونیه یا برنجی؟

عزیزدلم ما با برنج اما ساندویچی هم میشه

"""چیزی نیست که با گذشت زمان و چمیدانم...گریه و حتی مرگ از یاد برود... حتی اگر از استخوان هایم ذره ای در باد بماند نام شمارا فریاد خواهم زد...😭🥀🖤""""

چندساعت مرغ و میزارین تو سرکه ونمک ؟چقد سرکه میریزین؟من میزارم یه دور یکم بجوش بعدکه کف کردم کفاشو م ...

عزیزدلم من بیشتر اوقات از شب قبل میزارم تو اب نمک سرکه ... اره عزیزم عالیه هرچی خون آبه و ایناست درمیاد بعدم رنگ مرغ صورتی سفید میشه عالی میشه

اخه تو چندتا دستور دیدم رب هم اضافه میکردن

من رب نمیزنم با یکم زعفرون رنگ میدم بهش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز