2789
عنوان

تعیین رشته

81 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر من امسال قراره با ابن اوضاع تعیین رشته کنم و دچندتا سوال داشتم ممنونم میشم اگه تجربه دارید کمکم کنید

من اول برای اولویت بندی انسانی رو اولویت اول گذاشتم حالا نظرم عوض شده آیا این اولویت بندی ها تاثیری توی تعیین رشته داره یا الکیه؟

و اینکه من الان بین حسابداری و کامپیوتر موندم به هر دوام علاقه دارم میشه اگه اطلاعی دارید بگید که کدوم آیندش بهتره و اینکه هنرستان کار و دانش خوبه یا فنی حرفه ای؟

میشه کمکم کنید لطفا؟ممنون میشم

من نهمم و با این اوضاع قراره تعین رشته کنم ممنون میشم اگه تجربه ای دارید یا میتونید کمکم کنید

من اول توی اولویت بندی هام یه رشته دیگه رو انتخاب کردم و الان نظرم عوض شده آیا فقط میتونم به رشته ای برم که اولویت اولو بهش دادم یا اصلا این اولویت بندی تاثیری داره؟

و اینکه من بین دو رشته حسابداری و کامپیوتر موندم کسی هست که در این رشته توی هنرستان تحصیل کرده باشه میشه کمی راهنماییم کنه؟

و اینکه هنرستان فنی حرفه ای خوبه یت کار و دانش

من میخوام از طرفی ام زود وارد بازار کار بشم

لطفا راهنماییم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه نظر منو میخوای کامپیوتر برو فنی رشته شیرینیم هست اگه دوست نداری کامپیوتر برو انسانی ولی حسابداری نرو نه اینکه رشته بدی باشه نه اتفاقا رشته شیرینیم هست ولی یه چن نفری از آشناها مون حسابداری بودن آینده شغلی جالی ندارن

⁦♡⁩اگر کسی یافتی⁦♡⁩که در لبخندت غمت رادید در سکوتت حرفهایت را شنید ودر خشمت محبتت را فهمید بدان او بهترین دارایی توست :)✨