2821
2789
عنوان

انتخاب شما

947 بازدید | 16 پست

اگه فقط بین این دو مردی که میگم حق انتخاب داشتین انتخاب شما کدومه؟

شماره یک مردیه که از لحاظ ظاهری خیلی اوکیه قدش ۱۸۶ خوشتیپ و بدنش مثل شناگرها هست صورتش زیباست .. به لحاظ عاطفی خیلی زیاد توجه میکنه بهتون خیلی مهربون و دلپاک هست مدام علاقشو به شما با کاراش و حرفاش نشون میده اصلا اهل خیانت نیست ..خیلی مودب و باشخصیته... توی مسائلی که بین شما و خانواده خودش پیش میاد همیشه پشت شما رو میگیره و ... ولی شغل ثابت نداره و درآمد خیلی پایینی داره و کلا در یک کلام بخوام بگم به لحاظ مالی باهاش همیشه تحت فشار هستین و خیلی چیزا مثل یه مسافرت یا لباس یا رستوران و غذاهای خوب براتون آرزو میشه...

شماره دو مردیه که به لحاظ ظاهری اون زیباییا رو نداره از چهرش سختی کشیدن مشخصه کچله قدش متوسطه به لحاظ رفتاری بیشتر طرفدار خانواده خودشه توی دعواهای زن و شوهری و کلا آدمیه که زود عصبانی میشه البته اهل خیانت نیست و مرد زندگیه ولی اون ادب و شخصیت مرد یک رو نداره... ولی به لحاظ مالی عالیه چون خیلی زبر و زرنگه و خوب بلده پول دربیاره و شما به لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارین توی زندگیتون...

لطفا بگین انتخابتون برای ازدواج و زندگی با کدوم مرد هست؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی که نظرتون گفتین

خواهش میکنم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اگه مجبور باشین یکیو انتخاب کنین انتخابتون کدومه

نه بدون پول میشه زندگی خوبی داشت

نه بدون بودن اخلاق

بعد چهره هم اگه خوب باشه بعد یه مدت عادی میشه

ولی اگه از اول به دلت نشینه هیچ وقت برات عادی نمیشه

شغل ثابت نداره یعنی چی کارش چیه؟

خرید و فروش خونه و ماشینم شغل ثابتی نیست ولی

معامله های خوبی ممکنه داشته باشن

باز باید بسنجی ببینی با عرضه هست فردا بتونه از پس زندگی بر بیاد یا نه

با مورد دومی هم کمی بیشتر صحبت کنید شاید تو همون رفت و امد ها مهرش به دلت افتاد

ولی واسه ازدواج هیچ وقت عجله نکن بحث یه عمر زندگیه

2825