2789
عنوان

کاربری مشابه❌️❌️❌️

634 بازدید | 1 پست

خیلیا بخاطر این تاپیک کاربری منو با کسی اشتباه گرفتن که مشابه کاربری منه و فکرمیکنن منم...

اون من نیستم و فقط تشابه نام کاربریه!!!

تو این تاپیک صفحه آخر تاکید شده من نیستم لطفا اشتباه نگیرید :/

https://ninisite.co/discussion/topic/18086450/هشدار-هر-سایت-نامعتبری-عضو-نشید

❌️ Rule 1 : never be 2

سلام من الان این تاپیک رو دیدم

تاپیک من که لینکش رو استارتر جان گذاشتن دو روز پیش نی نی یار ترکوند و به من گفتن سایت ما از لحاظ اخلاق کاری اجازه نمیده علیه سایت های دیگه تاپیک بزنید. خب تا حدودی حرفش درسته چون نی نی یار های اینجا برعکس ادمین اون سایت که فحش میده و حقوق کاربر ها رو نقض میکنه مسئولیت پذیر و باشخصیتن.

و اما راجع به تشابه اسمی.... دوستان خواهشا دیگه از ایشون نپرسید اونی که سرندیپیتی ازش اسکرین داد تو بودی؟ خیر اون کاربر معلوم الحال فقط از اسم استارتر کپی کرده وگرنه زمین تا اسمون فرق دارن مخصوصا از لحاظ شعور و لول:) من دیگه واسه اون کاربر تاپیک نمیزنم چون نه ارزششون داره نه دلم میخواد کاربریم نجس بشه با اوردن اسمش. از طرفی هم کسی که با پسر نی نی سایتی رل میزنه و باباش کتکش میزنه دل سوزوندنیه:)

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)