2821
2789

یه چند وقت دیگه مناسبت مهم تو دارم همش ذهنم تو اینکه چه کادو ای بدم

از یه طرف دیگ دارم fek میکنم تو رابطه های خودم تا حالا هیچ کادو خوب و بدرد بخور نگرفتم

ینی خاک تو سر دوست پسر سابق من چرا هیچ چیز خوبی نگرفت مدت زیادی هم باهم بودیم 😤

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

جوراب

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگم يسري فکر میکنن پز ولی مادی هست

معنوی نیست 😼

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

تقریبا هیچی ،(مجردیمو میگم ) دوست پسر یدونه داشتم ،روز دختر زنگ زده چی برات بخرم ؟حرفش جوری بود انگار که نمیخواد بخره ،منم گفتم مرسی چیزی نمیخوام ، و نخرید چیزی ،خاک بر سر خسیس بود ،البته دستش خالی بود ولی خب تف تو شانسم .

ازدواجم کردم شوهرمم اهل کادو دادن نیست . فقط یه بار برام عطر خرید

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

اگه مادی منظورته،

نیمست نقره

یه ست موس و کیبورد که خیلی دوستش داشتم

مجموعهٔ چاپ اصلی انگلیسی کتاب محبوبم

من هم براش ساعت گرفتم

ولی معنوی بوکمار و یه رینگ ساده هم بود که خیلیییی خوشحالم کرد با اینکه خیلی کوچیک بود

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز