2821
2789
عنوان

بعد از اینکه کات کردیم دوست پسرم سه هفته بعدش رل زد😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 25979 بازدید | 30 پست

برا منم خواستگارم اومدن با خانوادش خونه ما بعد بهم گفت بابام از تو خوشش نمیاد یک ماه بعد از همه جا بلاکم کرد و رفت با یکی دیگه

رابطمون عمیق بود میگفت دوستم داره و تلاششو میکنه برای داشتن من ولی براحتی و با یه بهانه مسخره دورم انداخت

اون تازه نرفته بوده تو رابطه تازه فقط ازش رو نمایی کرده

شدیدا باهات موافقم 😂تو دو هفته ک اجی مجی نکرده دو سه هفته دختر پیدا کنه

خانومای خوشگل هیچ وقت با هم پرابلم ندارن💋💄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو احتمال وجود داره ۱ ) زمین بازی دوست پسرت ی جای دیگه بود و اون خانم ی شکارچی صبور بود ، تا کات کرد ...

اخه اصلا اینبار ک قهر کردم کات کردم انگار از خداش بود

برا منم خواستگارم اومدن با خانوادش خونه ما بعد بهم گفت بابام از تو خوشش نمیاد یک ماه بعد از همه جا ب ...

واقعا نمیدونم دیگه نمیشه فهمید ی پسر واقعا دوست داره یا داره نقش بازی میکنه

هدفم از این به بعد اینه مثل سگ هار با پسرا رفتار کنم 🤣

شما خوبه بعد سه هفته،اکس من حدود ۸ روز بعد از من رفت خواستگاری یکی دیگه یعنی شوکه شدمم منم مثل شما خانوادم خبر دار بود حالا موندم بهشون چی بگم...

هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱

شما خوبه بعد سه هفته،اکس من حدود ۸ روز بعد از من رفت خواستگاری یکی دیگه یعنی شوکه شدمم منم مثل شما خ ...

وای باور کن مادرم هرچیزی میگفت (برای رابطمون ی مشکلی پیش اومد) پیش خودم میگفتم هرچی بشه این پسره منو دوس داره تنهام نمیزاره😂😂😂

وای باور کن مادرم هرچیزی میگفت (برای رابطمون ی مشکلی پیش اومد) پیش خودم میگفتم هرچی بشه این پسره منو ...

تو خودِ منیی بخدا😂ولی ناراحت نباش اونا یه روزی برمیگردن ولی ما باید قبول شون نکنیم

هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱

تو خودِ منیی بخدا😂ولی ناراحت نباش اونا یه روزی برمیگردن ولی ما باید قبول شون نکنیم

حالا اینجا قسمت خوب ماجراست چون هنوز مامانم نفهمیده

بفهمه شبو روز تیکه بارونم میکنه ک بفرماااا اینم اون پسری میگفتی دوسم داره بخاطرش تو رو مادرررررت ایستادی 😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز