2821
2789
عنوان

دختر مجرد بیاید چهل نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 3757 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه اسم منم بزاری ۴۱ نفر بشیم

نه عزیزم فقط۴۰نفره حتی اسامیه صفحهه۴مونده

ایشالا این چله تموم بشه چله بعدی با کمک شماها برمیداریم اگه شد و تونستیم

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

اگه یکی براش مقدوره که اونم چله برداره و برای۴۱نفر دعا بکنه و روزی۴۱حمد بخونه این چله رو قبول کنه که هم خودتونحاجت روا بشید هم دوستان

این چله فوق العادهعهعههع مجرب

اول میگن در حق دیگران دعاکنید بعد خودتون که حاجت روا بشید

ختمشم اصلاااا سخت نیس شاید یک ربع زمان بر باشه خیلی زود تموم میشه

درحقم از ته دلتون دعا کنید میگن دعای دیگران درحقت میگیره دعاکنید من هم ازدواج کنم ازدواج خوب و نیک و خوشبختی 🙏🏻یک حمد و صلوات

بچها این چله فوق العاده مجربه ولی خب فقط باید اسم ۴۱نفر کع اخریش خودت باشی دعا کنی و در یه زمان معین حالا بعد نماز ۴۱بار حمد به نیت ۴۱دختر مجرد و یه ایه بعدش بخونی و برا دخترا مجرد دعا کنی و همیشه ام گفتن که اول در حق دیگران دعاکنید بعد خودتون

وخیلی اسونه اصلا سخت نیست بعد نماز مغرب ۴۱بار حمد تا ۴۱روز ادامه میدین شاید ۱۵دیقه وکمتر وقتتون رو بگیره

و فوق العاده مجربه و حاجت خودش و دیگران براورده میشه حالا هرکی خواست بیاد این چله رو برداره و اینکار بکنه و در حق ۴۰دختر مجرد دعا بکنه

هرکی خاست چله برداره تایپک بروز کنیم و دوباره اسامی جمع کنیم و شرایطش رو براش کااامل تر توضیح بدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز