2777
2789
عنوان

بچه ها پوست کف دستام خشکه

179 بازدید | 15 پست

تا بحال دو بار دکتر پوست رفتم فایده نداشته

پوست دستم کلفت شده دستکش میپوشم کرمهای نرم کننده و آبرسان گرون هم خریدم ولی فایده نداره 

من پوست نازک دستامو میخوام 

دوستانم اگه تجربه ای دارید بگید 

وقت ظرف شستن و گردگیری 

و کارهای آشپزی و ...حتما دستکش دست کنید 

صابون تون حتما کرمی باشه ( داو و ... )

کرم اوسرین . اوره پنج یا ده درصد ( خارجی)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زدم الانم هنوز ازش دارم فایده نداره    

عزیزم همه راهکارارو باید به مدت طولانی انجام بدی.حداقل 2 الی 3 ماه.واسه یه هفته که نتیجه نمیده اصن

شما واسه هر کاری که میخوای انجام بدی دستکش دستت کن.مخصوصا دستاتو زیاد با اب نشور.آب گرم که به هیچ عنوان چون پوست رو کاملا خشک میکنه.

وازلین(مارک ثمین) رو هم یه امتحان بکن اونم خوبه برا لطافت دست

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

عزیزم همه راهکارارو باید به مدت طولانی انجام بدی.حداقل 2 الی 3 ماه.واسه یه هفته که نتیجه نمیده اصن ...

آخه من هر راهکاری رو حداقل سه هفته امتحان کردم البته بعضی ها رو چن ماه از پارسال اینطوری شده 

وازلین حاوی ویتامین E ثمین رو دکتر بهم داد زدم 

نمیدونم شاید باید باهاش کنار بیام 

آخه من هر راهکاری رو حداقل سه هفته امتحان کردم البته بعضی ها رو چن ماه از پارسال اینطوری شده  ...

نمیشه که باهاش کنار بیای عزیزم.به هر حال هر مشکلی یه راه حلی داره.اینجوری که خیلی اذیت میشی.

سه هفته کمه.پوست دستاتو مرتب مرطوب کن.برات مث یه عادت بشه.

هر مرطوب کننده ای رو هفته ای استفاده کن.

مثلا هفته اول گلیسیرین(به عنوان مثال).هفته دوم وازلین.هفته سوم روغن زیتون.دوباره از اول...

اگه زمان مراجعه ت به دکتر واسه خیلی وقت پیشه دوباره یه سر برو.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

نمیشه که باهاش کنار بیای عزیزم.به هر حال هر مشکلی یه راه حلی داره.اینجوری که خیلی اذیت میشی. سه هفت ...

آره گلم 

میخوام یه دکتر دیگه برم 

اما قبلش میخوام چن تا ماسک گیاهی رو امتحان کنم 

انگار بیشتر حساسیت پوستیه